2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشید شما آزاد شهر خودت رفتی ؟ شهریه چقدر میشه حدودا و کتاب ها

من که میرفتم ۲۴ واحد برمیداشتم ترمی میشد نهایت یک میلیون و نهصد ورودی ۹۸ بودم 

متاسفانه الان شنیدم گرون شده ولی دقیق نمیدونم چند از دانشگاه بپرسین 

کتاب هم من نخریدم خواهرم داشتن برا اون و استفاده میکردم و اساتید جزوه میدادن 

من که میرفتم ۲۴ واحد برمیداشتم ترمی میشد نهایت یک میلیون و نهصد ورودی ۹۸ بودم  متاسفانه الان ش ...

ببخشید اگه آزمون وکالت قبول نشم کارای دیگه هست که بیکار نمونم؟ تعداد زیادی ادمو میترسونن که نه خوب نیست کلا اما اینجوری که میبینم بهش علاقه دارم 

ببخشید اگه آزمون وکالت قبول نشم کارای دیگه هست که بیکار نمونم؟ تعداد زیادی ادمو میترسونن که نه خوب ن ...

یسری مشاغل ممکنه با رشته خقوق بردارن باید منتظر موند تا ازمون بزارن بعد نگاه کرد دید استان شما با رشته حقوق برای اون شغل خانم برمیدارن یا نه کار دولتی نمیشه به قطعیت گفت که هست حتما یانه البته این حالت تنها برا رشته حقوق نیس من دوستای دیگم بارشته های مختلف بیکارن 

راستی معلمی هم خوبه بی دردسره یا سعی کن فرهنگیان قبول شی یا رشته هایی بردار که بعدش بتونی باهاش ازمون بدی و برای معلمی قبول بشی  شاید اگه لجباز نبودم و عقل الانم بود میرفتم سمتش چون دردسرش کمتره 

کلا همه چی بستگی بخود ادم داره  

بازهم تحقیق کن از جاهای دیگه 

موفق باشی

یسری مشاغل ممکنه با رشته خقوق بردارن باید منتظر موند تا ازمون بزارن بعد نگاه کرد دید استان شما با رش ...

مچکرممم . حقیقتا خیلی ها میگن اما اصلا علاقه ندارم به معلم بودن فقط حقوقش ادمو وسوسه می‌کنه