2777
2789

ببین باید نگاه به روحیاتت کنی حقوق رشته خشکی هستش 

اگر میخوای وکیل شی باید ادم جسوری باشی 

از طرفی اگر واقعا علاقه داری نترس برو جلو 

من وقتی اومدم دانشگاه کلی از همکلاسیا خانم ها و اقایون ۳۶ و ۳۷ ساله بودن که به عشق وکالت اومدن باهدف و مصمم اومدن و خوندن ودانشگاهشون تموم نشده ازمون وکالت شرکت کردن و قبول شدن آدمی که هدف داره و براش تلاش کنه قطعا موفق میشه در خمون حین که اونا میخوندن ولی ما تو فکر این بودیم ایا وکالت خوبه ایا وکالت بده کی سرش بی کلاه موند؟!ما 😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه یسریا عشق وکالتن و از همون اول مصمم هستند براش . وگرنه الان تو چه رشته ای بحز پزشکی هاو پیراها ...

ازمون استخدامی امسال اصلا حقوق نمیخاست 

فقط بعضی شهرا بودن اونم در حد یکی دو نفر برای بانک هم شاید سالی یدونه بانک آگهی بزنه که از بین چندین هزار نفر یه نفرو میخان شانس قبولیش خیلی کمتره ولی رشته های دیگه مثله مدیریت حسابداری کامپیوتر توی ازمون استخدامی خیلی میخاستن

حقوق رشته بدی نبود ولی خرابش کردن با قانون تسهیل منابعشم بیشتر کردن 

و ناگهان نوبت تو میشود و خداوند همه چیز را برایت انجام میدهد.🌱

راستی ازمون سردفتری هم دیگه هرچند سال نیست و از وقتی طرح تسهیل اومده هرساله قرار برگزار بشه

بله ولی هنوز تکلیف قبول شدگانشو مشخص نکرده 

هرسالم برگذار بشه قراره هر یه قدم دفتر اسناد باشه که فاجعس اجاره دفتر هم نمیتونن بدن 

و ناگهان نوبت تو میشود و خداوند همه چیز را برایت انجام میدهد.🌱

مبشه لطفاً بیشتر در موردش بهم بگید درساش آینده کاری قبولی و اینکه برم آزاد خوب نیست ؟

درساش بنظرمن سخت نبودن بستگی به آدمش داره مثلا یسری دروس هست که عربی ان ؛نهایت ترم اول یکم اذیت میشه ادم که اونم طبیعیه

من خودمم آزاد خوندم مشکلی نبود خیلی از دوستام ازمون وکالت قبول شدن از ازاد 

حتی دوستامم که پیامنور بودن اونا هم وکالت قبول شدن  

چون من دوران تحصیلم به کرونا خورد زیاددانشگاه نرفتم براهمین میگفتم حیف کاش میرفتم همون پیامنور .

در کل تو رشته حقوق پشت کار و همت ادم برا ازمون وکالت مهم اینکه کدوم دانشگاه بخونی از نظر من فرقی نمیکنه بازم میگم نظرمنه اینا .همه چی به تصمیم خودتون برمیگرده .

رو رشته حسابداری و مدیریت هم فکر کنین من دفترچه استخدامی هارو که میبینم جذب برااین رشته ها بیشتره

ازمون استخدامی امسال اصلا حقوق نمیخاست  فقط بعضی شهرا بودن اونم در حد یکی دو نفر برای بانک هم ...

چرا خوب دفترچه ها و نگاه کنین شاید برا استان شما نبوده 

ولی از وقتی من فارغ شدم از پارسال  بانک ملی و اقتصاد و همچنین دستگاه های اجرایی که هفته پیش برگزار شد حقوق برمیداشتن 

کامپیوتر و نمیدونم دوستای خودمم خوندن و بیکارن ولی حسابداری ومدیریت چرا چیزی که تو دفترچه ها دیدم جذبشون خوب بوده انگار 

بله

واییییی هستید 🥺🥺🥺🥺 میشه خواهش کنم بگید . من تو بدترین شرایط زندگیم گیر کردم . جایی که آیندم قراره ازش رقم بخوره . درسم خیلی خوب بود الان امتحانات نهایی رو به شدت پایین دارم میگیرم. دارم قید کنکور رو میزنم و به آزاد فکر میکنم ( چه دولتی چه آزاد هدفمم رشته حقوقه) روحییم خیلی خرابه بنظرتون امکانش هست امسال دولتی بیارم!؟ امسال میرم دانشگاه یا کلا بنظرتون چی میشه 

درساش بنظرمن سخت نبودن بستگی به آدمش داره مثلا یسری دروس هست که عربی ان ؛نهایت ترم اول یکم اذیت میشه ...

ببخشید شما آزاد شهر خودت رفتی ؟ شهریه چقدر میشه حدودا و کتاب ها

دانشگاه میری چرا اینقدر استرس اظطراب داری 

اصلا دست خودم نیست میخونم زرنگ بودم همه فکر میکردن چی قراره قبول شم الان هیچم . دولتی یا ازاد؟ و تو این رشته حقوق موفق میشم بنظرتون. ازتون ممنونم شنیدم شما گفته هاتون درست در میاد ممنون میشم کمکم کنید قول میدم خیلی سوال نپرسم