2777
2789
عنوان

بابام میخواد زمین منو برداره🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 67 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابات حالا زبونی یه چیزی گفته تو چرا جدی گرفتی؟؟؟مگه بهت کاغذ داده ک واسه توعه؟

ن ولی چرا الکی گفته اون برا من بود میخواسم ویلایی بسازم با عشقم‌توش زندکی کنم🥲

ینی چی با احساسات من بازی میکنن همشون من چقد رویا ساختم تو اون خونه

عزیزم رویاهات رو سعی کن با پول خودت بسازی دختر گلم اصلا به روشون نیاری که خیلی زشته بالاخره همش مال شماست حتی الان که زنده ان لذت زندگی کنار هم رو ببرین 

خوب دیگه زمینت همچنان مال خودته از آدم زنده که طلب ارث و میراث نمیکنن هرچیزی داشته باشن مال شماست ...

خب شاید تا ۱۰۰ سال خواستن تو این خونه زندگی کنن منه بد بخ چکار کنم هعی 

من وقتی ۱۸سالم بود بابام یه زمین تو شمال خرید بعدش گفت این مال تو همینجوری زبونی گفت سال بعدش همون زمینومجبور شد بده به وکیلش چون بهش بدهکار بود منم هیچی نگفتم زمین به اسم وکیلش نکرد فقط مدارک زمین داد بهش تا پول وکیل جور کنه اگه تونست جور کنه ک زمین پس میگیره اگه نتونست زمین میشه واسه وکیل ۱۲سال اون مدارک دست وکیل موند منم ۳۰ساله شدم بعد ۱۲سال پدرم رفت پول وکیل داد همون روز زمین به اسم من کرد..

خلاصه اگه چیزی واقعا واسه تو باشه اخرش میرسه به دستت لازم نیست حرص بخوری...

خب شاید تا ۱۰۰ سال خواستن تو این خونه زندگی کنن منه بد بخ چکار کنم هعی 

میری تو آپارتمانت زندگی میکنی تا هر وقت رفتی سر کار و پول خودت دستت اومد اپارتمانتو بفروشی یه زمین با حال بگیری بسازی ممنون و دستبوس باباتم باشی

چی بگم والا