2777
2789
عنوان

بابام میخواد زمین منو برداره🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 67 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلدشت معالی آباد؟  آپارتمانتون خیلی خوب می خرند راحت می توی بری یه منطقه پایین تر خونه بخرب

من باید غصه همه چیو بخورم عصه شغل آیندم ک بیکار نمونم غصه ماشین و خونه هعی

خونه الانمون زیاد بزرگ نیس اون ی زمین ۳۰۰ متریه قشنگ ضررمه

من خودم تک بچه دارم

الان شما رو دیدم تصمیم گرفتم حتما یه بچه دیگه دنیا بیارم 

واقعا قلبم میشکنه اگر نگرشش به مال و اموال مون مثل شما باشه 

هیچ چیزی واسه پدر و مادر دردناکتر از این نیست

چی بگم والا
من خودم تک بچه دارم الان شما رو دیدم تصمیم گرفتم حتما یه بچه دیگه دنیا بیارم  واقعا قلبم میشک ...

من جلو خود مامان بابامم همینجوریم منم باید فکر آیندم باشم تو این وضع گرونی من کلا دیدم همینجوریه همه چیو تو پول میبینم حتی پول تو جیبی هم ک بهم میدن خرج نمیکنم همه رو میبرم میدم سهام و طلا باز پول میگیرم 

من جلو خود مامان بابامم همینجوریم منم باید فکر آیندم باشم تو این وضع گرونی من کلا دیدم همینجوریه همه ...

بله شما باید به فکر ایندت باشی

ولی آینده تو خودت باید بسازی

این واقعا تفکر زشت و وحشتناکیه که اینقدر از پدر و مادرت توقع داشته باشی

اونم نه اینکه اونا چیزی بهت نداده باشن

مساله اینه که شما حساب و کتاب میکنی و میگی به ضررمه!!! 

چطوری حساب و کتاب کردی که پدر و مادرت که عمری کار کردن اشکال نداره تو اپارتمان باشن ولی وظیفه شونه به شما بیشتر از خودشون پول بدن

واقعا اول فکر میکردم داری شوخی میکنی 

ولی کم کم حقیقتا قلبم به درد اومد 

خیلیییییی زشته خیلییییی

چی بگم والا
بله شما باید به فکر ایندت باشی ولی آینده تو خودت باید بسازی این واقعا تفکر زشت و وحشتناکیه که اینق ...

بله ببخشید شما درست میگین ولی خب منم ی آرزو هایی دارم واقعا سخته این روزا نسل دهه ۸۰ .۹۰،بنظر من با تلاش ب هیچ‌جا نمیرسن حتما باید ی پشتوانه داشته باشن