2777
2789
عنوان

رابطه و دوستی در نوجوانی

1224 بازدید | 19 پست

من ۱۶ سالمه با یکی ام خیلی همو دوست داریم از حس اونم مطمئنم... 

ولی هی دور و وریا میگن بچه اید و فلان بزرگ شی معیارت برای ازدواج تغییر میکنه ولی من دنبال قیافه و پول نیسم اخلاق طرف و خانوادش برام مهمه ک همرو میشناسم و میدونم

وافعا مثل هم سنو و سالام نیسم تو رابطه خیلی میفهمم..

ب مامانمم گفتم هروز توی گوشم میخونه که بچه بازیه آدم دودل و دل سرد میشه خب

حتی گفته با خانوادتم صحبت میکنم الان بخوای ولی الان زوده برا من حداقل برم دانشگاه ....

💔🙂بنظرتون رابطمون موندگاره از بس این حرفارو بهم میگن دارم دل سرد میشم یجوری شدمم

بدنم خستس عجیب:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا هرچقد دوسش داشته باشی تهش جز حالِ بد برات هیچی نداره

این وسط تو آسیب میبینی نه اون

چون اولین بارته حس میکنی عشقه ولی نیست واقعا ،ی وابستگی بخاطر سنمونه 

آشناها بیرحـم ترازهَمن -

همه چی زندگی خودته خوب وقتی انقد اطرافیان بهت گفتن اشتباه ما هم بگیم اشتباه آیا  قرار اتفاق خاصی بیفته گاهی آدم یابد سرش ب آدم بخوره تا سنگ بشه تا بزرگ بشه 

ولی برا تو بهترین ها رو آرزو میکنم ک لطمه ای نخوری ❤️😘

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
بخدا هرچقد دوسش داشته باشی تهش جز حالِ بد برات هیچی نداره این وسط تو آسیب میبینی نه اون چون اولین ...

آخه چرا باید هی بگیم بهم نمیرسید ضربه میخورید 

خسته شدم انقد دور و وریام این حرفارو گفتن مث افسرده ها شدم هی میگن ضربه میخوری از همچی دل سرد شدم

بابا من با یکی بودم تقریبا چند ماه پیش اول فک کردم اوووو مای گاد چ پسری چ گلی چ دافی آخرم دیدم ک اصن ...

ما یکساله باهمیم اصن بچه بازیو اینا نیست رابطمون بخدا دنبال قیافه و اینا نیستم خانوادشم میشناسم ...

ببین آدم به مرور زمان تغییر میکنه

ولی تو هررابطه ای ممکنه هر اتفاقی بیفته

شما اگه طرفتو دوست داری و با هم به مشکلی نخوردید چرا خودتو اذیت میکنی 

فقط حواست باشه هرچیزی ممکنه پس اگه یحا شرایط عوض شد اذیت نشی قشنگم

دقیقا منم تو شرایط تو بودم ۱۶ سالم بود عاشق یکی شدم مامان منم همین حرفا رو به منم میزد الان که نزدیک بیست سالمه میدونم بد و بی راهم نمیگفت 

وقتی بزرگ تر میشی عقلت بیشتر میرسه و میفهمی معیارای ۲ و سه سال پیشت با الان یکی نیست  

ما یکساله باهمیم اصن بچه بازیو اینا نیست رابطمون بخدا دنبال قیافه و اینا نیستم خانوادشم میشناسم ...

خو همینه منم کاری ب قیافه اش نداشتم با این ک خیلی قشنگ بود اخلاقش صد بودددد اما خب دیدم ک من بچم، البته ناگفته نماند ک ما از لحاظ فرهنگی آسمون تا زمین تفاوت داشتیم اون توو ی خانواده مذهبی و منم آزاد واسه همین بود ک نمیتونستم خود حقیقیم باشم.