2777
2789
عنوان

شما جای مادر این پسر باشید

559 بازدید | 41 پست

یه دختری رو میخواد، که پدر و مادرش کارمند وضع مالی‌شون بد نیس اما شوهر شما دو برابر اونا پولداره، خود دختر هم پرستار، ظاهرش از پسر شما بهتر، دختر خانم یه 206 هم داره. 

پسر شما مهندسه، کارمند. خودتون خونه دار، شوهرتون هم مهندس و بساز بفروش. پدرش بهش یه آپارتمان میده برای زندگی، یه ماشین خوب هم بهش داده. 

از نظرتون این دختر برای پسرتون کمه؟ یا نه اوکیه؟ 

مادر آقا پسر میگه برو با پزشک یا دندون پزشک ازدواج کن، پرستار خیلی از تو کمتره. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها میشه برای آرامش روح مادرم صلوات یا فاتحه بخونی خوندی لایک کن منم برات صلوات بخونم ممنون 

@نینی-خرس-تاتا. دوست صمیمی منه اگه بهش بی احترامی کنی ی بلایی به سرت میارم که دیگه جرعت نگی بیایی سایت پس حواست به حرفایی که به تاتا میزنی باشه😌😏                                      آقایون لطفا درخواست ندید

همه ی مادرا فکر میکنن پسرشون بردپیته و هیچکس لایق پسرشون نیست...مهم علاقه ی پسره که به دختر علاقه داره

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

من اگه مادر پسره بودم میرفتم دختره رو میدیم ببینم اخلاقش چطوره

اینقد تحصیل کرده ی مطلقه (چه خانم چه اقا) وجود داره

تحصیلات شعور نمیاره درک نمیاره فهم نمیاره اخلاق نمیاره

بروجرد💙 تاریخ عقد ۱۴۰۲/۷/۲۰ خدایا شکرت که بهم رسیدیم♥️♥️

ولی با همچین مادرشوهری وای به حال عروس

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

حقیقت اینه که براش موقعیت ازدواج با پزشک ‌دندان پزشک هم هست

ولی ازدواج که محل داد و ستد نیست

اولویت هاتون رو مشخص کنید

بنظر من اخلاق و ایمان و انسانیت و ویژگی های رفتاری مهمتر از شغله

بچه ها میشه برای آرامش روح مادرم صلوات یا فاتحه بخونی خوندی لایک کن منم برات صلوات بخونم ممنون 

برای من نه برای شادی روح مادرم بفرس اگه خواستی...ممنون