2777
2789
عنوان

جداشم یا ن؟ 😞

429 بازدید | 32 پست

شوهرم دو سه روزه از خونه بیرون کرده بدبختی بچه م دارم بخاطر بچه م دارم میسازم تا الانشم زندگی مو با چنگ و دندون نگه داشتم گفتم حالا بیام خونه مامانم اینا ناراحت میشن مامانم ناراحتی قلبی داره گفتم سکته میکنه حال منو اینجوری میبینه اینقد سنگدله میگه بکنه میگم بابام گفته دیگه نمیزارم بری میگه پس نگهت داره مامانم نگهت داره مامان بابات عقل ندارن هر کاریم کرده باشم نباید اینطوری میکرد یجوری رفتار میکنه انگار صد بار بهش خیانت کردم نه خرجی میده نه چیزی شب و روز کار میکنم خونه ساختم زندگی مو نگه دارم سر هرچی بیرونم میکنه از خانواده م حساب نمیبره پیش خودشونم میگه ببرین دخترتونو 

لج کنه خیلی بد میشه وگرنه خیلی دوسم داره دست بزن نداره پول دستش بیاد حساب کتابش با منه این نکات مثبتش رو میبینم به مامانم میگم غصه نخور همه مشکل دارن تو زندگی واس منم این اخلاق گندو داره با سیاستم ادبش میکنم تا الانم خیلی بهتر شد خودش میگه هنوزم یسری اخلاقامو باید بزارم کنار به نظرتون درست میشه یا جداشم؟ 😞

آنلاین شاپ خرید از ترکیه🇹🇷و ۷ کشور دنیا ک فعلا تو این اوضاع فقط از ترکیه خرید دارم❤️ آدرس پیجم sarisin.shop فعلا فقط داخل کانال تلگرام و کانال اینستا فعالیت دارم بهتره هر دو کانال رو داشته باشی آی دی تلگرامم جهت مشاوره و ثبت سفارش sarisintr

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داستان از این قراره ک ما دو و نیم سال پیش از داداشم ک ساخت و ساز میکنه ۳۸ متر خریدیم (پول مون به واحد کامل نرسید یه واحدو با خود داداشم شریکیم به فرض) قرار بود تحویل دو ساله باشه از برج ۱۲ باید فروش میکرد پول مون رو میداد شوهرم چون درآمد نداره منتظره این پوله ک کار شروع کنه داداشم هی گفت باید فروش بره ک پول توم رو بدم ولی حالا میگه با صاحب زمین هم همون واحد رو شریکم اون گفته کامل بشه بعد بفروشیم منم اینارو به شوهرم میگم داغ میکنه از تاریخ قرار دادمونم ۴ ماه گذشته مامان و بابامم به داداشم اصرار میکنن ک پول شونو بده به اونام همینارو توضیح میده میگن یکم دیگه صبر کنین میده شوهرمم باهام لج کرد ک تو طرف من نیستی همش حرف برادرتو تایید میکنی 

آنلاین شاپ خرید از ترکیه🇹🇷و ۷ کشور دنیا ک فعلا تو این اوضاع فقط از ترکیه خرید دارم❤️ آدرس پیجم sarisin.shop فعلا فقط داخل کانال تلگرام و کانال اینستا فعالیت دارم بهتره هر دو کانال رو داشته باشی آی دی تلگرامم جهت مشاوره و ثبت سفارش sarisintr

وای چقد شماها لوس ب نطر میرسید اه اه

از چه لحاظ؟ 

کسی ک دوستتون داره از خونه نمیندازه بیرون.ایشون بالغ نیس.برید پیش مشاور ودرصورتی ک مشاور تایید کرد ب ...

خیلی کاراشو تحمل کردم بخاطر بچه و اینو فهمیده نقطه ضعف دادم دستش بابام ک میگه دیگه نمیفرستمت قانونی اقدام میکنم تمام هزینه هایی ک واس زندگیت کردی ازش میگیرم کلی طلا مو ک از مجردیم داشتم فروخت ۵ ساله ک آنلاین شاپ دارم از خورد و خوراک تا لباساشو من میخرم سر زایمانم مرک رو به چشم دیدم از وقتی نامزد کردم یه روز خوش ندیدم خانواده مم دیگه ازش خسته شدن ولی دلم برای پسرم کبابه خیلی با استعداده دلم میخواست کنار منو باباش بزرگ بشه😢😞

برادرت باید کوتاه بیاد همسرتم حرفش خریدار نداشت این حرکت د رو زد که کارش کاملا اشتباه و باید به جاش حالیش کنی اون خونه هر دوتاتون و حس مالکیت نداشته باشه ک هر وقت خواست بیرونت کنه به نظرم اگه شاغلی برای خودت پس انداز کن که یکم زبونش کوتاه باشه