2777
2789
عنوان

جداشم یا ن؟ 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 32 پست
کلا دنبال بهونه اید هرچی میشه میگید جداشم یان خب زندگی بالا پایین داره دیگ

عزیزم شما که جایه طرف نیستی،، ببین بعضی موقع ها وااااقعا یه چیزایه ریزه ریز دله یه زن و بدجوری میشکونه ، یاطرفت اصن نفهمه چی میگی چی میخوای واقعاسخته

کلا دنبال بهونه اید هرچی میشه میگید جداشم یان خب زندگی بالا پایین داره دیگ

یه دلم میگه هنوز ۵ سال از ازدواج مون میگذره درست میشه فقط این لج کردناش بده وگرنه بقیه اخلاقاش خوبه 

آنلاین شاپ خرید از ترکیه🇹🇷و ۷ کشور دنیا ک فعلا تو این اوضاع فقط از ترکیه خرید دارم❤️ آدرس پیجم sarisin.shop فعلا فقط داخل کانال تلگرام و کانال اینستا فعالیت دارم بهتره هر دو کانال رو داشته باشی آی دی تلگرامم جهت مشاوره و ثبت سفارش sarisintr

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برادرت باید کوتاه بیاد همسرتم حرفش خریدار نداشت این حرکت د رو زد که کارش کاملا اشتباه و باید به جاش ...

دقیقا بابام اینا میگن یه خونه بگو به اسمت بزنه میدونم این کارو نمیکنه منم هرچی درآمد داشتم رو بود دیگه باهاش ادامه م بدم نمیخوام بهش آمار بدم پولامو جمع کنم لااقل خونه داشته باشم مامانم اینام خیلی نگرانن تک دخترم هستم میگن ما هستیم اینجوری میکنه ما نباشیم چیکار میکنه منم میگم فعلا به رو خودم نیارم پولامو جمع کنم بهشم بگم همش طلا بخرم ک پس انداز داشته باشم 

آنلاین شاپ خرید از ترکیه🇹🇷و ۷ کشور دنیا ک فعلا تو این اوضاع فقط از ترکیه خرید دارم❤️ آدرس پیجم sarisin.shop فعلا فقط داخل کانال تلگرام و کانال اینستا فعالیت دارم بهتره هر دو کانال رو داشته باشی آی دی تلگرامم جهت مشاوره و ثبت سفارش sarisintr

یه دلم میگه هنوز ۵ سال از ازدواج مون میگذره درست میشه فقط این لج کردناش بده وگرنه بقیه اخلاقاش خوبه& ...

لجو غرور همه دارن الان شما اندازه ای ک تو زندگیه خودتون عمیق هستین تو زندگیه بقیه ام انقد عمیقی ک بدونیرشوهرش لج میکنه یان؟ من خودم چند روز پیش سر ی چیز بی معنی داشتم از شوهرم جدا میشدم اونم فق بخاطر لج

خیلی کاراشو تحمل کردم بخاطر بچه و اینو فهمیده نقطه ضعف دادم دستش بابام ک میگه دیگه نمیفرستمت قانونی ...

ببینید اول تنها برید مشاوره اگر همسرتون هم اومد از سری های بعد ببریدش اگر نیومد ک هیچ.مشاور میگه فلنی جدا شو یا ن.اگر مشاور گفت طلاق مطمئن باش بمونی بچت بزرگ بشه بهت میگه چرا طلاق نگرفتی و منو سوزوندی.جدی این حرفو من از خیلیا شنیدم.ک ای کاش طلاق میگرفتن پدرمادرم و ماعذاب نمیکشیدیم.خیلی زشته ک خرج مرد رو زنش بده خیلی.این حرف منطقیه حالااگر پی احساستون هستین فقط دیگه خود دانید.

کسی ک جایی حس امنیت نداره چیز کمی نیست تصور کن هر دفعه بترسی از اینکه همسرت بخواد بیرکنت کنه تصورشم ...

اوایل ازدواج مون مستاجر بودیم تو شهر خونه مامانش روستاست داداشاش تو حیاط خونه مامانش خونه ساختن ولی این نه منم موقع آشنایی روز اول گفتم زندگی مستقل میخوام گفت باشه فاصله تا روستا ۵ دقیقه ست چون کارش روستا بود گفت رفت و آمد میکنم بعد ک ازدواج کردیم اون کارو ول کرد میگفت گفتی اجاره بیاییم اجاره رو داری حتما مجبور شدم آنلاین شاپ بزنم کلی طلامو فروخت خودش فقط سه تا النگو تو عرپسی اورد خانواده ش عروسی نگرفتن برامون منم به کمترین راضی شدم اینقد داسوزی کردیم خودم و خانواده م ک حالا اینه جواب مون هر سال ک قرار داد خونه تموم میشد میمردمو زده میشدم نکنه بگه بریم ور دل مامانم زندگی کنیم آحرشم همین شد مامانش مریض روانیه زجر کشیدم ۶ ماه اونجا بودیم تو روستا زمین داشتیم اونو شروع کردیم طلاهامو فروختم کار کردم ک فقط خونه سازی مون تموم بشه مستقل بشم حالام ک رفتم خونه خودم سر هرچی بیرونم میکنه 

اسی خودشم میدونه ب این بدی ک قضیه رو جلوه داده و طوری ک شماها برداشت کردین نی

از اینم بدتره عزیزم اینایی ک گفتم عین واقعیته الان ک دارم اینارو میکم و خاطراتم مرور میشه میگم به چه قیمتی بازم گذشت کنم؟ هر دفه ک نازمو نمیکشه من برمیگردم بهش حق به جانب تر میشه 

بابام ک خیلی تعصبیه خوشش نمیاد زن رانندگی کنه میگه خونه میخری ماشین میخری چرا خرج اونو بدی با درآمد خودت بهترین زندگی رو میکنی 

من فقط تحمل دوری بچه مو ندارم اگه قانونی بدونم میتونم حضانت شو بگیرم یه روزم این خفت و خاری رو تحمل نمیکنم 

خیلی کاراشو تحمل کردم بخاطر بچه و اینو فهمیده نقطه ضعف دادم دستش بابام ک میگه دیگه نمیفرستمت قانونی ...

جداشدن رو بزار آخرین راه سعی کن از راههای دیگه ای مشکلتو مرتفع کنی بخاطر اون طفل معصوم سعی کن جدانشی

مـادر.مـادر.مـادر...

ببینید اول تنها برید مشاوره اگر همسرتون هم اومد از سری های بعد ببریدش اگر نیومد ک هیچ.مشاور میگه فلن ...

باور کن یه ذره دلتنگش نمیشم فقط تو خونه خودم راحتم براش کلی زحمت کشیدم مشاورم رفتیم یه مشاور تازه کار بود ولی بهم گفت اگه خواهرم بودی دستتو میگرفتم میبردمت خونه از این برات شوهر نمیشه گریه کردم گفتم بچه م چی؟ گفت نقطه ضعف دادی دستش توله شم بده به خودش خلاص شو اینارو پیش شوهرم گفت شوهرمم داغ کرد به منم برخورد ک به بچه م گفت توله سگ فکر کنم اصلا کارشو بلد نبود بعد ک اومدیم خونه زنگ زد معذرت خواهی ک روال کارمون اینه خواستم بسنجمش رفتارش چجوریه و شوهرت دوست داره و فلان دیگه شوهرم هیچ جا نمیره مشاوره 

بگو خونه راکده الان بفروشی ضرر خالصه.اگر گفت نه و فلان.بعدش بابرادرتون صحبت کنید

نمیفهمه میگه حرف برادرتو میزنی منم بیرون کرده مثلا داداشمو خانواده مو تحت فشار بزاره ک پول شو بگیره دو ساله بیکاره اگه جنم داشت میتونست کار کنه این پول به چشمش نیاد یه سرمایه بشه بمونه 

باور کن یه ذره دلتنگش نمیشم فقط تو خونه خودم راحتم براش کلی زحمت کشیدم مشاورم رفتیم یه مشاور تازه کا ...

درسته هرکسی نمیشه.ببین زنگ بزن۱۴۸۰.مشاور رایگان تلفنی بعد یه مشاور خوب خانم پیداکن.پاپس نکنش.زندگی راحت بدست نیومده

لجو غرور همه دارن الان شما اندازه ای ک تو زندگیه خودتون عمیق هستین تو زندگیه بقیه ام انقد عمیقی ک بد ...

اره اینم هست من تا الان خیلی عوضش کردم خودشم میگه اوایل دیوونه بودم خانواده م دیوانه م کردن شب و روز دست تنها تو نونوایی شون کار میکرده با ماهی ۳۰۰ تومن به این وعده و وعید ک گفتن آخرش این نونوایی مال توعه چون داداشاش رفتن دانشگاه این اخریه دیپلم ک گرفته باباش گفته یا نانوایی برات باز کنم یا دانشگاه کدوم؟ داداششم گفته ما ک خوندیم چی شدیم پیشنهاده بابا رو قبول کن اینم کرده مثل چی ازش کار کشیدن آخرشم هیچ همه شون چشمشون به همون نونواییه باباشون فوت کرد بدون اینکه به نامش کنه خب من اینقد داسوز زندگی مونم همین تلاشو واس زندگی خودمون میکرد الان وضع مون این نبود