2777
2789
عنوان

جداشم یا ن؟ 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 32 پست

بچه ها روزا اصلا وقت ندارم چت کنم الان وقت استراحتم بود از خوابم زدم چون واقعا به کمک احتیاج داشتم نمیدونستم با کی حرف بزنم اینجام بعضی وقتا اینقد مزه میپرونن و چرت و پرت میگن آدم پشیمون میشه از تاپیک زدن خیلی ممنون ک اینقد خوب راهنمایی کردین دارم نظراتونو میخونم خدا کنه یه نتیجه خوب بگیرم و خیر باشه برام 

آنلاین شاپ خرید از ترکیه🇹🇷و ۷ کشور دنیا ک فعلا تو این اوضاع فقط از ترکیه خرید دارم❤️ آدرس پیجم sarisin.shop فعلا فقط داخل کانال تلگرام و کانال اینستا فعالیت دارم بهتره هر دو کانال رو داشته باشی آی دی تلگرامم جهت مشاوره و ثبت سفارش sarisintr

کسی ک جایی حس امنیت نداره چیز کمی نیست تصور کن هر دفعه بترسی از اینکه همسرت بخواد بیرونت کنه تصورشم ...

نه امنیت جانی دارم نه مالی نه عاطفی 

سر هرچی یا میزاره میره یا میندازه بیرون 

بچه شیر میدادم یه دعوایی کرده بودیم ماه رمضونی سه روز گذاشت رفت نه گوشی جواب میداد نه هیچی دلش از سنگ بود بعد دعوا نازمو نمیکشید حالا بهتره نازمو میکشه تو خونه ولی ایندفه بیرونم کرد تر زد به همه چی بابام خیلی ناراحت شد اینهمه سعی کردم زندگی مو حفظ کنم خراب شد بعد میگه من شوهرتم اولویتت من باید باشم منم میکم رفتار آدما اولویت شونو مشخص میکنه نه خرجی میده نه چیزی تازه قهر کردناش آتیشم زده یبار ترکیه بودیم دعوامون شد بابام اینام بودن پسرمو ورداشت آورد ۲۰ روز پسرمو ندیدم نه زنگ میزد نه میزاشت باهاش حرف بزنم یسال از اون ماجرا نگذشته فکر میکردم دیگه عوض شده ک اینبار اینکارو کرد امنیت جانی ک میگم مامانش یبار سرزده با دعوا اومد خونه م هرچی فوش و نفرین بود نثار خودمو خانواده م کرد گفت بابا و مامانت بمیرن اسم برادر زاده مو آورد گفت سرطان بگیره همیشه میخواست جدامون کنه یا برای شوهرم زن بگیره به لج اونم شده زندگی مو دو دستی چسبیدم ولی وقتی شوهرم از اون بدتره احساس میکنم این تلاش من بی فایده س😓

آنلاین شاپ خرید از ترکیه🇹🇷و ۷ کشور دنیا ک فعلا تو این اوضاع فقط از ترکیه خرید دارم❤️ آدرس پیجم sarisin.shop فعلا فقط داخل کانال تلگرام و کانال اینستا فعالیت دارم بهتره هر دو کانال رو داشته باشی آی دی تلگرامم جهت مشاوره و ثبت سفارش sarisintr

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رفتییین؟ 😞😓