2777
2789
اونی ک من میشناختم نوه ی خان روستا بود

فامیلش رو میگی😶😂چون مامان منم دختر خانه😂😂

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
اتفاقا بگيرند شدید

کلا پسرای خوبی ان ،با خانوادن

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂😂زارع

خوب پس فامیل نبود اول فامیل شون ه بود خخخ

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
پس مهریزی ها و دهنوی ها رو ندیدی لعنتی ها همه بور و چشم رنگی انگار از اروپا اومدن😂

دیدم ولی سلیقه من نیستن و کلا ندیدم کسی بگه زیبا هستن 

هر چشم رنگی قشنگ نیست عزیز🤭😎

سخته کاری کنی بیان خواستگاری  خیلی باید سفت و محکم باشی و خودتو ثابت کنی که زن زندگی هستی ولی ...

وای اره همین حوره،ب خاطر همینم گفتم حس میکنم مذهبین و سخت گیر

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

دیدم ولی سلیقه من نیستن و کلا ندیدم کسی بگه زیبا هستن  هر چشم رنگی قشنگ نیست عزیز🤭😎

ولی من که میگم خوشگلن😁بازم هرکس نظر خودشو داره

طبیعتش کجا بود 🥴

داره.. جوری ک باورت نمیشه

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

نه عزیزم خیلی از دختر ها میان با اسم یزدی بودن میخوان جوری بگن که کسی نشناسه و بیوگرافی نداشته باشه ...

تمام فرشته ها از استان یزد هستن 

همه بدها بومی هستن 

دیگه خیالتون راحت شد 😂😂😂😂😂

ی ایرادی دارن خیلیییی اعتماد ب نفسشون بالاست 

من اول فکر میکردم خیلی هم از همه لحاظ قوی هستن 

چ درس چ کار چ هر چی 

ولی دیدم همش تعریف از خودشون میکنن 

چ چیزایی ک پیش پا افتاده هستن 

کلا خیلی خودشونو بالا میبرن 😃😃😃

وای اره همین حوره،ب خاطر همینم گفتم حس میکنم مذهبین و سخت گیر

نه این اخلاق شون هیچ ربطی به مذهبی بودن نداره اینجوری تربیت شدن متاسفانه

ولی من مامان دوست پسرم مذهبی هست و هیچ کاری بهمون نداره و خیلی با درکه

خالم مذهبی هست و چادری ولی دوست دختر پسر خالم بدون حجاب و روسری هست خیلی هم دوسش داره تولدش براش کیک پخت برد داد بهش😅

بعد از چهار سال پسر خالم میخواد بره خواستگاریش البته چون پسر خالم میگه خیلی دختر با حیایی هست همجا با مامانش میره و این حرفا متاسفانه این چیزا براش مهمه دیگه😶

سخته کاری کنی بیان خواستگاری  خیلی باید سفت و محکم باشی و خودتو ثابت کنی که زن زندگی هستی ولی ...

هیچ دختری نیاز ب ثابت کردن نداره 

اونی ک باید منت بکشه و خودشو ثابت کنه پسره مردمه ن دختر 

لطفا انقدر به جنس خودتون تو حرف زدن بی احترامی نکنید