2777
2789
وآلا الان عروسا خیلی پرو رو شدن  خودم یه نمونه اش😅

هرچیم پررو 

هرچیم سلیط

تازه ممکنه یتا ذروک همپا مادرشوهر خواهر شه

البته تاکید مکنم سنتی هاشون تو این قشر اوضاع وخیم تره انگار نژاد پرستن

ن مذهبی صرفا و ن بقیه ی فرهنگا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما یزدی هستی؟ من چندساله یزدم خونمونم صفاییع ۸۵ درصد زشتن ۱۵ درصد استثنا دارن ۹۰درصدم قد کوتاه😂 ...

😂😂دقیقا یادمه یکیشون میگفت دخترای ما خیلییییی افاده ای هستن اکثرا چهره ی معمولی دارن

جهنم خردمندان،بهتر از بهشت احمق هاست! کاربری قدیمی😎
از چ نظر افتضاح؟؟

سخته کاری کنی بیان خواستگاری 

خیلی باید سفت و محکم باشی و خودتو ثابت کنی که زن زندگی هستی ولی دوست داشتنی هستن من کلی دوست اجتماعی دارم وقتی از ایده آل های ازدواج شون میگم می بینم عجب ملاک های سفت و سختی دارن و اصلا نباید برای لمس و رابطه جنسی اشتیاقی  نشون بدی تو رابطه دوستی یعنی اینا باید ممنوعه هات باشن البته هرکس من دیدم بخصوص دوست هام

ولی واسه ازدواج واقعا مرد خوبی ان و زن دوستن  

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
آلان ۵۰ درصد یزد افغانی و بلوچن خیلی کم یزدی پیدا میشه😑 گول نخورین

🤣افغانیا همه جا حضور دارن ماشالا ,😅تهرانم باید ببینی پره 

جهنم خردمندان،بهتر از بهشت احمق هاست! کاربری قدیمی😎
هوم اکثرا فامیلشون زارع هست فک کنم😅

اره دقیقا😂😂😂😂الان گفتی صدتا اومد تو ذهنم

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
هیچی ربطی نداره یزدی ها خیلی با حجب و حیا هستن همجا خوب و بد داره وای متاسفانه غریبه زیاد هست به اسم ...

الهی شکر 

بخدا قسم این حرف من نبود دیدی که با کلی عذرخواهی و رعایت ادب نقل قول کردم...

همون چیزی که خوندم و دیدم رو نوشتم ان شاءالله که اون مونث ها یزدی نبودن.

شما یزدی هستی؟ من چندساله یزدم خونمونم صفاییع ۸۵ درصد زشتن ۱۵ درصد استثنا دارن ۹۰درصدم قد کوتاه😂 ...

اره یزدی ام😁

ما که مجردیم و توی جمع ها باهمیم خوشگل ها رو میدونم کیا هستن گلچین شدن توسط دخترا😶😂😂😂😂

یکیش همین فاضل مدلینگ یکیش هم رضا خلبان‌ با ذکر شغل🙂😂😂😂

الهی شکر  بخدا قسم این حرف من نبود دیدی که با کلی عذرخواهی و رعایت ادب نقل قول کردم... همون چ ...

مطمئن باش نبودن