والا من مهریز زیاد می رفتم دوست نداشتم الانم کع از مامانم پرسیدم برای اطمینان بیشتر همین رو گفت ولی همجا خوب و بد داره مثلا یزدی ها میگن دهنو فقط باید با فامیل ازدواج کنه و خیلی متعصب و سخت گیرن ولی دوست پسر من مال اونجاست و هم خودش و خانوادش به شدت با فرهنگ و بادرک هستن
اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...
نه عزیزم خیلی از دختر ها میان با اسم یزدی بودن میخوان جوری بگن که کسی نشناسه و بیوگرافی نداشته باشه ازشون حتی دورهمی یزدی ها هم گفته بودن اکثر دزدی ها و ناامنی هایی که ممکنه پیش بیاد اکثر غیر بومی هست و یزدی نیستن
اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️