2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم 😅۲تا رو میشناختم یکی فرشته بود یکیش شیطان 

والا من مهریز زیاد می رفتم دوست نداشتم الانم کع از مامانم پرسیدم برای اطمینان بیشتر همین رو گفت ولی همجا خوب و بد داره مثلا یزدی ها میگن دهنو فقط باید با فامیل ازدواج کنه و خیلی متعصب و سخت گیرن ولی دوست پسر من مال اونجاست و هم خودش و خانوادش به شدت با فرهنگ و بادرک هستن

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
برای ازدواج همه میگن عالی  برای رل افتضاح

از چ نظر افتضاح؟؟

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

می ددنی ادم دیگه نمی تونه بفهمه نزدیکترین شخص بهش دقیقا چه کارایی که نکرده

خودم چی؟خودمم یزدیم وا اینا چیه

یه وقت طرفی که باهاش خوابیده بومی نبوده://

ایم یانگ اند ریچ تال اند هندسام کاریزما باس ریکی
شاید می خواستن یزدی ها را بد نام کنن

نه عزیزم خیلی از دختر ها میان با اسم یزدی بودن میخوان جوری بگن که کسی نشناسه و بیوگرافی نداشته باشه ازشون حتی دورهمی یزدی ها هم گفته بودن اکثر دزدی ها و ناامنی هایی که ممکنه پیش بیاد اکثر غیر بومی هست و یزدی نیستن

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
والا من مهریز زیاد می رفتم دوست نداشتم الانم کع از مامانم پرسیدم برای اطمینان بیشتر همین رو گفت ولی ...

هوم اکثرا فامیلشون زارع هست فک کنم😅

جهنم خردمندان،بهتر از بهشت احمق هاست! کاربری قدیمی😎
همشونیعنی نود درصد سفید و چشم رنگی هستن پسرای صفائیه هم خیلی خوشگلن😂کاش میشد عکس یکی شون رو بذارم

شما یزدی هستی؟ من چندساله یزدم خونمونم صفاییع ۸۵ درصد زشتن ۱۵ درصد استثنا دارن

۹۰درصدم قد کوتاه😂

(البته شوهرخودم قدش بلنده زشتم نیس خواهرشوهرام و ایناهم سفید و چشم رنگی ان) ولی خودشونم قبول دارن حرفمو نسبتش۸۵ ب ۱۵ هس