2777
2789
کجا قشنگن 😂😂😂😂😂😂 جوگ نگو 

تو خودت یزدی هستی؟

دلم میخواست الان برم کلاژ کنممم عکس هاشون رو با پیج اینستا شون بدم بهتونننن تا ببینید 

ولی من بازم گفتم سلایق متفاوته و نظر من اینه خوشگلن

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
تمام فرشته ها از استان یزد هستن  همه بدها بومی هستن  دیگه خیالتون راحت شد 😂😂😂😂😂 ی ...

رسما شما هم دارید توهین میکنید

ثابت شدس

من نگفتم همه یزدی ها خوبن گفتم همجا خوب و بد داره ولی من شهرم و مردمم رو دوست دارم و هیچ وقت هیچ آزاری ازشون ندیدم 

درضمن من به هیچ قشری هم توهین نکردم شما چرا اینقدر تند میری و بهتون برخورده☺️؟

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچ دختری نیاز ب ثابت کردن نداره  اونی ک باید منت بکشه و خودشو ثابت کنه پسره مردمه ن دختر  ...

این یک حقیقته راجب شون منم منظورم از ثابت کردن زندگی کردن و بساز بودن بود شما به چی فکر کردین که بهتون برخورده دوست عزیز؟

تو خودت یزدی هستی؟ دلم میخواست الان برم کلاژ کنممم عکس هاشون رو با پیج اینستا شون بدم بهتونننن تا ب ...

زیاد دیدم ولی به نظرم قشنگ نیستن معمولی هستن 

پیج هم ازشون دارم دیدم 

ولی کلا اون زیبایی ک میگن اینا ندارن 

متاسفانه این چند ساله خیلی از شهرستانها اومدن ساکن سزد شدن و خودشون را یزدی جا میزنن و احتمالا این پسره هم ک میگفته از همون شهرستانها به تورش خورده بوده دخترا یزدی هر چقدر هم چشم و گوششون وا شده باشه بازم هنوز فک کنم از هر شهر دیگه ای باحیا تر و تعصبی تر هستن حتی اگه شده بخاطر خانواده و ابرو تو کوچه محل هم ک شده تا قبل عروسی خودشون را وارد رابطه جنسی    نمیکنن  مطمعنم 

باران هم ک باشی برای کاسه های  وارونه کاری نمی توان کرد       خدایا سپاس بابت داشتن نعمت سلامتی و پسرم و همسرم سپاس      

متاسفانه این چند ساله خیلی از شهرستانها اومدن ساکن سزد شدن و خودشون را یزدی جا میزنن و احتمالا این پ ...

استارتر ببین😅فقط من نیستم که میگم

زیاد دیدم ولی به نظرم قشنگ نیستن معمولی هستن  پیج هم ازشون دارم دیدم  ولی کلا اون زیبایی ...

سلیقه هرکس متفاوته خوب گفتم که من فقط خودم می‌پسندم خیلی از دوستام هستن میگن خوشگل نیستن ولی من می‌پسندم

رسما شما هم دارید توهین میکنید  ثابت شدس من نگفتم همه یزدی ها خوبن گفتم همجا خوب و بد داره ول ...

من توهین نکردم عزیز حرف و نظر خودتونو گفتم 

اگه عقیده خودتون یکم تند و زیادیه مشکل از همون طرز فکره ک همه رو خوب میدونید و اگ چیزی یا کسی بد باشه از یزد نمیدونید 😂😂😂

چیز مهمی نیست ک براش بخوام تند بشم خانم 

فکر کنم شما ی کم بهتون برخورد 😃😃😃

منم گفتم بله شما صد درصد فرشته های آسمونی هستید 😎😎

استارتر ببین😅فقط من نیستم که میگم

بله خیلی اومدن ولی دلیل نمیشه تمام بدی ها از بومی ها باشه 

خود یزدیا خیلی خصلت های بد دارن ک عرض کردم 

یکیش همین هست ک فکر میکنن از آسمون اومدن و خیلی پاک هستن 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من توهین نکردم عزیز حرف و نظر خودتونو گفتم  اگه عقیده خودتون یکم تند و زیادیه مشکل از همون طرز ...

من با پیج و اخبار گفتم برید بخونید خودشون هم گفتن اکثر غیر بومی هستن 

ولی خوب من شهرم رو دوست دارم و مسلما روش تعصب دارم و واکنش نشون میدم🙏

آخه شما حتی پیام ها رو هم کامل نمیدونید مثلا هی باید گفت من نگفتم همه می پسندند خودم رو گفتم کلمه ی اکثریت،خوب و بد هی باید تکرار کنم🤣

متاسفانه این چند ساله خیلی از شهرستانها اومدن ساکن سزد شدن و خودشون را یزدی جا میزنن و احتمالا این پ ...

مهم این نیست

مهم اینه ک واقعا اخلاق خوبی داشته باشن ک اکثرا ندارن و چشم و هم چشمی دارن و خیلی خاله زنک هستن هشتاد درصدشون متاسفانه 

مهم این نیست مهم اینه ک واقعا اخلاق خوبی داشته باشن ک اکثرا ندارن و چشم و هم چشمی دارن و خیلی خاله ...

بله چشم و هم چشمی را منم قبول دارم  خیلی تو یزد بیداد میکنه شاید تو کل ایران باشه  ولی یزد امروز هر کار جدیدیی کنی فرداش همه میکنن‌مخصوصا تو فامیل ‌ زیاد هست 

باران هم ک باشی برای کاسه های  وارونه کاری نمی توان کرد       خدایا سپاس بابت داشتن نعمت سلامتی و پسرم و همسرم سپاس