2777
2789

عجب روزی داشتم امروز
جوجه ی یک سالم انگار انرژی زا خورده بود از صبح کله سحر جایی نموند که شخم نزده باشه کابینت هارو ریخت بیرون جمع کردم😑 جاکفشیمو باخاک یکسان کرد جمع کردم😪 کشوهای لباسو همه رو ریخت کف اتاق و کل اتاقشونو تا اونجا ک دستش میرسید اسباب بازی ریخت بیرون جمع کردم🙄میز ارایشمم توسط قوم مغول به تاراج رفت بازم جمع کردم☹ قفس استری( اسم طوطیم خاکستریه بهش میگیم استری) رو به خاک و خون کشوند😄 هرچی دونه بود ریخت و بازم جمع کردم🤕
دیگه از کشوهای کمد دیواری و گلدونام نمیگم براتون
الان اش و لاش دراز کشیده بودم و اقا هم طبق معمول از گیس های من بدبخت اویزون بود که یهو پسرم گف وای مامان جوجو رفت زیرت (منظور از جوجو نوعی حشره😃)
منم که ترسو مثل باد بلند شدم خودمو پرت کردم اونور یهو یادم افتاد رادین از من اویزون بود چرا صداش نمیاد دیدم باباش و داداشش اینجورین🤯😳😳😳 نکا کردم دیدم رو پاهاش مستقل وایساده😍 در کمال بهت زدگی دیدم قدم برداشت و خودشو پرت کرد بغلم ۶تا قدم برداشت
یعنی راه رفتتت🥰🥰😍😍وای ک نگم چقدرررر ذوق زدم
چقدررر کیف کردم کل خستگیام پودر شد انگار صبح شد و من از خواب کامل پاشدم و سرحالم انگار حالا به مامان انرژی زا دادن😊😊
دیگه باباش هی گزاشتشو هی چند قدم رفت و افتاد
اون جوجوی فلک زده ام معلوم نشد کجا گور به گور شد😄

خب بریم عکسااا

این کابینت ریلی بغل یخچالمه که اقا کشیده بیرون و شیشه گل محمدی رو برداشته و پخش کرده زمین😐

ااینجا از گیسام اویزون بود چندتا سلفی گرفتم و دراز شدم

نمیدونید راه افتادن یه نی نی اویزون چه حالی میده😁

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جیییییییییغ نیومد عکس لینگ بده🥲

لینک بزار اپلود کنم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

ی ساعت فکر میکردم مگه جوجه رنگی میتونه اینکارا و کنه ک عکسش و دیدم

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁

ی ساعت فکر میکردم مگه جوجه رنگی میتونه اینکارا و کنه ک عکسش و دیدم

😄😄😄😄😄