سلام چند ساله مشکل زیادی دارم تو زندگی دیروز همینجوری ف ا ل گرفتم گفت جادو و طلسم کردن و همه حرفایی که زد درست بود به یه نفر دیگه هم زنگ زدم اونم دقیقا همون حرفارو زد .
به نظرتون درست گفتن واقعا مشکلاتم زیاده هر کار میکنم حل نمیشه 😭
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
محاله به یه فالگیر زنگ بزنی و نگه طلسم شدی،مرحله بعدشم اینه ک پول بگیره طلسمو رفع کنه!بهخداوندی خدا تمام این فالگیرایی که پول میگرن همشون از دم کلاهبردارن
اعتقاد دارم. ولی ج ا . ل گیر سنگینی خودشو ب عنوان طلسم میبینه. اهمیت نده. چکن طلسم گرفتن ب این ر ...
ج اااا ل گیر دومی آدم حسابی بود گفت طلسمه اگه رفع نکنی مشکلت خیلی زیاد میشه گفتم کسیو معرفی کن گفت من فقط ج ا ل میگیرم و کسیو نمیشناسم خودت بگرد آدم خوب پیدا کن به خاطر زندگیت
نه وجدان داشته باشه راستشو میگه من قبلا بهم گفت نداری اما الان خودم متوجه ام سنگینی تو خونمون اومده& ...
واقعیت زندگی همینه،باورکنید تمام مردم این سرزمین هرکدوم به نحوی گرفتارن،واکثرا هم فکر میکنن حتما طلسم شدن،درصورتی ک واقعیت زندگی همینه،زمدگی زجرت میده تلاشاتو نادیده میگیره به همه خواسته هات دست رد میزنه مدام دنبال ناامید کردنته ولی برد بااونیه ک صبوری پیشه کنه