2777
2789
عنوان

کیا به طلسم اعتقاد دارن

283 بازدید | 14 پست

سلام چند ساله مشکل زیادی دارم تو زندگی دیروز همینجوری ف  ا  ل  گرفتم گفت جادو و طلسم کردن و همه حرفایی که زد درست بود به یه نفر دیگه هم زنگ زدم اونم دقیقا همون حرفارو زد .

به نظرتون درست گفتن واقعا مشکلاتم زیاده هر کار میکنم حل نمیشه 😭

تروخدا با احازه اسی

اگه طرف بره زندان گوشیشو ازش میگیرن درسته رفت زندان گوشیش تحویل حراست داد اونا گوشیشو خاموش میکنن؟؟؟

مثلا اون رف زندان یکی بزنگه به گوشیش ؟بوق میخوره یا خاموش،

من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️ ميگم مر30 به زبون رو30 بهش بر30 با كمپر30 آخه نف30 نگي به ک30 منو ميبو30 ؟ اگه نبو30 خيلي لو30 اگه ببو30 خيلي ملو30 حالا ميبو30؟ 😂😂😂😂️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاموشه

اها ممنون عزیزگ پس اگه زندان نباشه بوق میخوره درسته

من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️ ميگم مر30 به زبون رو30 بهش بر30 با كمپر30 آخه نف30 نگي به ک30 منو ميبو30 ؟ اگه نبو30 خيلي لو30 اگه ببو30 خيلي ملو30 حالا ميبو30؟ 😂😂😂😂️ 
محاله به یه فالگیر زنگ بزنی و نگه طلسم شدی،مرحله بعدشم اینه ک پول بگیره طلسمو رفع کنه!به‌خداوندی خدا ...

نه وجدان داشته باشه راستشو میگه من قبلا بهم گفت نداری اما الان خودم متوجه ام سنگینی تو خونمون اومده 

تروخدا با احازه اسی اگه طرف بره زندان گوشیشو ازش میگیرن درسته رفت زندان گوشیش تحویل حراست داد او ...

بستگی به نوع جرم داره  اگه دنبال همدستانش باشند ردگیری وپیگیری .

وگرنه خاموش تا ترخیص

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

اعتقاد دارم. ولی  ج ا . ل گیر سنگینی خودشو ب عنوان طلسم میبینه. اهمیت نده. چکن طلسم گرفتن ب این ر ...

ج  اااا ل گیر دومی آدم حسابی بود گفت طلسمه اگه رفع نکنی مشکلت خیلی زیاد میشه گفتم کسیو معرفی کن گفت من فقط ج ا ل میگیرم و کسیو نمیشناسم خودت بگرد آدم خوب پیدا کن به خاطر زندگیت

نه وجدان داشته باشه راستشو میگه من قبلا بهم گفت نداری اما الان خودم متوجه ام سنگینی تو خونمون اومده& ...

واقعیت زندگی همینه،باورکنید تمام مردم این سرزمین هرکدوم به نحوی گرفتارن،واکثرا هم فکر میکنن حتما طلسم شدن،درصورتی ک واقعیت زندگی همینه،زمدگی زجرت میده تلاشاتو نادیده میگیره به همه خواسته هات دست رد میزنه مدام دنبال ناامید کردنته ولی برد بااونیه ک صبوری پیشه کنه