2777
2789
عنوان

بی بی چک خواهشا نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1539 بازدید | 140 پست
آخه ای وی اف هزینه اش خیییلی بالاست و برای ما که سالم هستیم و صرفا قصد تعیین جنسیته نمیصرفه کلی دار ...

اره اصلا خوب نیست وقتی سالمید بری ای وی اف چون هرچقدر هم درمان خوبی باشه بازهم ضرر هوایی برای بدن داره

اره اصلا خوب نیست وقتی سالمید بری ای وی اف چون هرچقدر هم درمان خوبی باشه بازهم ضرر هوایی برای بدن دا ...

آره دیگه

میگم کاش بشه آی یو آی کنم فقط

یهنی فقط اسپرم شسته بشه و تزریق بشه بدون دارو و آمپول 

هر دو تا بچه مون رو با اقدام دفعه اول باردار شدم خداروشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دیگه میگم کاش بشه آی یو آی کنم فقط یهنی فقط اسپرم شسته بشه و تزریق بشه بدون دارو و آمپول  ...

الحمدلله...از رژیم های خاص که بعضی دکترا برای تعیین جنسیت میدن هم میتونی استفاده کنی...تو سایت دکتر زهرا عباسی بری ریحان سنتر پکیج داره انگار

اره اصلا خوب نیست وقتی سالمید بری ای وی اف چون هرچقدر هم درمان خوبی باشه بازهم ضرر هوایی برای بدن دا ...

اره برای کسی که سالمه یکم ریسکه. میگن با رژیم‌غذایی تا ۸۵ درصد میشه جنسیت رو تعیین کرد

آره دیگه میگم کاش بشه آی یو آی کنم فقط یهنی فقط اسپرم شسته بشه و تزریق بشه بدون دارو و آمپول  ...

خوب خدارو شکر به نظرم رژیم‌بگیرید بعد آی یو ای انجام بدید 

هی میگیره ول میکنه. دقیقا مثه همونه دل دردش. چند رکزم هست احساس تنگی نفس دارم همش فک میکنم انقد غذا ...

مثبته منم دلدرد اینا داشتم.خودش نشونه خوبیه

دوبار ام یهو رحمم همجین تیر کشید از درد جیغ زدم

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
اگه ۱۴ روز از امپولا گذشته حامله ای  درد پریود تا هفته ۸ هست

۱۶ روز از آمپول گذشته اره دردش یجوریه که وقتی میاد میگم خدایا الان پ میشم. بعد چند دقیقه تموم میشه