2777
2789
عنوان

بی بی چک خواهشا نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1539 بازدید | 140 پست

استارتر خواهش میکنم جواب منو هم بده

کجا آی یو آی کردی ؟

آیا صرفا فقط برای تعیین جنسیت آی یو آی میکنند ؟

یعنی هم خانم هم آقا هر دو سالم باشن و یه جنسیت مشخصی بخوان آی یو آی جوااب میده ؟

هزینه آی یو آی شما چقدر شد ؟

جسارتا مشکلی داشتین که آی یو آی کردین ؟

مادر شدنت مبارکه قدم نورسیده مبارک 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر تو رو خدا بهم بگو کدوم شهری ؟ دنبال یه دکتر میگردم که تو مطبش آی یو آی انجام بده

شما تهرانی یاشهرستان؟...تو اکثر مطب های تهران ۲میلیون برای ای یو ای هزینه میگیرن .من پیش دکتر شبنم میردامادی دارم میرم

استارتر خواهش میکنم جواب منو هم بده کجا آی یو آی کردی ؟ آیا صرفا فقط برای تعیین جنسیت آی یو آی میک ...

من تنبلی دارم ولی همسرم مشکلی نداره. اومدم کاشان انجام دادم. پیش خانم دکتر فروزانفر . ۹۵۰ آزمایشگاه گرفت. ۷۰۰ دستمزد دکتر. ۱/۵داروهام ۵۰۰ تقریبا ویزیت و سونو

شما تهرانی یاشهرستان؟...تو اکثر مطب های تهران ۲میلیون برای ای یو ای هزینه میگیرن .من پیش دکتر شبنم م ...

عزیزم من تهرانم

هم خودم هم همسرم سالم سالم هستیم دو تا پسر دارم دوست دارم یه دخترم داشته باشم و میخوام برم آی یو آی که حداقل شانسش بره بالا

شنیدم میگن صرفا برای تعیین جنسیت آی یو آی نمیکنند خواستم مطمئن بشم

عزیزم من تهرانم هم خودم هم همسرم سالم سالم هستیم دو تا پسر دارم دوست دارم یه دخترم داشته باشم و میخ ...

برای تعیین جنسیت هم آی یو آی میکنن اما احتمالش مثه تعیین جنسست ای وی اف نیست

عزیزم من تهرانم هم خودم هم همسرم سالم سالم هستیم دو تا پسر دارم دوست دارم یه دخترم داشته باشم و میخ ...

درصد تعیین جنسیت برای ای یو ای ضعیفه ولی بخوابید اختیاری انجام میدن فکر کنم

برای تعیین جنسیت هم آی یو آی میکنن اما احتمالش مثه تعیین جنسست ای وی اف نیست

آخه ای وی اف هزینه اش خیییلی بالاست

و برای ما که سالم هستیم و صرفا قصد تعیین جنسیته نمیصرفه کلی دارو و برو و بیا رو به جون بخریم