2777
2789
داره عزیزم!!من چنتا دوستام کردن خودمم چنبار انجام دادم تو مطب خیلیا تعیین جنسیت بودن...خب شستشو میدن ...

اون تضمینی نیس

من خودمم همه اینا رو انجام دادم که دارم میگم

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی ببخشید من اینجا ی سوال بپرسم 

دوستان من باردارم 6 هفته بودم رفتم سونو گفتن ی هاله محوی از کسیه زرده دیده میشه و جنین نیست ولی گفتن تا 7،8 باید صبر کنم که قطعی بگن 

این هفته میرم تو 7 

بنظرتون اگر بشه دختره؟ چون شنیدم اسپرم پسر زود از بین میره 

چند درصد ممکنه بشه بچه دوممه

ممنون ببخشید اسی

اون تضمینی نیس من خودمم همه اینا رو انجام دادم که دارم میگم

خب وقتی اسپرم دختر رو حذف میکنن وففط پسر رو انتقال میدن اگرررر بگیره پسر میشه دیگ

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
حتما دختر دارن ،پسر میخان 

ن بابا خیلیا بچه اولشونه میگن شوهرشون فقطط دستور دادن پسررر 

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
سلام میشه بگی چجوری بود و چه مراحلی داره و چقدر حدودا هزینه کردی  مبارکت باشه ❤️❤️

من خودم روز ۱۲پریودیم رفتم آمپول و اینها هم مصرف نکردم شرایطم خوب بود چند روز بعد انجام دادن برام 

عزیزم اون دیگه به خودم مربوط هست 

مگ من گفتم ب من مربوطه! ایشون پرسیدن گفتم معمولا برا پسر میرن..