2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام میشه بگی چجوری بود و چه مراحلی داره و چقدر حدودا هزینه کردی  مبارکت باشه ❤️❤️

نزدیک ۲تومنه هزینش..مراحلشم راحته نمونه اسپرم میگیرن و تزریق میکنن همین

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

ای یو ای که تعیین جنسیت نداره

ای یو ای اسپرم رو شستشو میدن و تزریق میکنن همین

تو ای وی اف هست که با تخمک لقاحش میدن و جنین درست میشه بعد نگا میکنن ببینن پسره یا دختر

سر کار نزار مردمو

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
ای یو ای که تعیین جنسیت نداره ای یو ای اسپرم رو شستشو میدن و تزریق میکنن همین تو ای وی اف هست که ب ...

داره عزیزم!!من چنتا دوستام کردن خودمم چنبار انجام دادم تو مطب خیلیا تعیین جنسیت بودن...خب شستشو میدن و فقط اسپرم نر رو انتقال میدن دیگ

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
الان خوندم تاپیک قبلیشو آره پسر میخان

اره تو مطبی ک من میرم تقریبا ۱۰۰درصد برا تعیین جنسیت پسر میان ندیدم برا دختر تا حالا