2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نرفتم میگن ای یو ای احتمال دختر شدن زیاده دیگ اگه برم دکتر با رژیم و زمان تخمک گذاری

آره یه خانمی دوقلو دختر شد با آی یو آی  من که رژیم و تخمک گذاری باز دختر شد و سقط شد  موندم دیگه چه کنم 

نه نرفتم میگن ای یو ای احتمال دختر شدن زیاده دیگ اگه برم دکتر با رژیم و زمان تخمک گذاری

لتروزول خوردم  رفتم ۳تا فولی سد ۲۱ و ۲۲ و ۱۴   تا آزاد شد رابطه برقرار کردم  دوبار   ولی دختر شد   گرمیجات هم خودم بیشتر ولی خب شوهرمو از ۱ساله پیش تقویت میکردم  این اواخر سیاه دونه و فلفل سیاه و جنسینگ و گرده نخل و اینا میخورد  نمیدونم چرا اینطور شد 

یه بچه دارم من اصلا واسه بارداری مشکلی نداشتم بار اول جواب گرفتم

سلام دوست عزیز شما جواب گرفتید لا آی یو آی لطفا خواهش میکنم اسم دکترتون بهم بگید. تو تاپیک ها دیدم ک ی نفر جواب گرفته بود راهنماییتون‌کرده بود کامل الان شما اسم دکترتون رو حتی نمیگیدج

سلام دوست عزیز شما جواب گرفتید لا آی یو آی لطفا خواهش میکنم اسم دکترتون بهم بگید. تو تاپیک ها دیدم ک ...

اره نمیگه توروخدا اگر میبینی پیاممون رو بگو اسم دکترت رو اسی

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .