2777
2789
عنوان

گوشی شیامی کسی بلده بیاد لطفاً

54 بازدید | 8 پست

بچه ها رفته رو فست بوت ب زور روشنش کردم 

الان گوشیم همه اش رو بی صداس 

دکمه خاموش روشنش خوب کار نمیکنه 

علامت کم و زیاد گوشی همه اش میاد روش تا صداش زیاد میکنم دوباره خودش میاد سریع پایین 

کنار گوشی هم زده حالت ایمن 

تورو خدا بگین چی کار کنم

خوشا جانی که جانانش تو باشی💞k💘

منم خود به خود چند روز بعد درست شد

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی و آهنگ های المانی 😮💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂بخندید کتاب بخونید و خوب باشید تا به آرامش برسید🌱♥️.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علامت کم و زیاد همه اش میره و میاد  برا شما دکمه هاش گوشی تون کار میکرد؟  چی کار کردی در ...

من هرچی کم میکردم ضدا خودش زیاد میشد

هیچی گذاشتم درست شد

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی و آهنگ های المانی 😮💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂بخندید کتاب بخونید و خوب باشید تا به آرامش برسید🌱♥️.

چند روز؟  آخه اصلا صفحه گوشی رو نمیشه بست همین طوری روشن

چرا دیگه صفحه رو بکش پایین یا قفلی هست بزن روش صفحه خاموش میشه 

یکی دو روز

چرا دیگه صفحه رو بکش پایین یا قفلی هست بزن روش صفحه خاموش میشه  یکی دو روز

ن بابا اینجوریه فقط میزنی رو دکمه

قبلاً داشت ی چیزی ک راه اندازی و..... 

این ن همین جوری خاموش میشه

خوشا جانی که جانانش تو باشی💞k💘