2777
2789
عنوان

کی موهاش فره؟

150 بازدید | 17 پست

چه رسیدگی هایی  انجام میدید براش 

واقعا خیلی وقت و پول میخواد ماسک مو و .....  رفتم یه روغن بگیرم برای موهام گفتند خوبه گفت ۸۰۰ هزار تومن 

منم خجالت میکشم به بابام بگم ☹️😂

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  

منه بدبخت😑😂

فعلا که هیچچچ 

🙃😂وقت نمیکنم

اسم پسرک تو پروفایلم حنظله هست. توصیف خالق این تصویر درباره امضای کاریکاتوریش شنیدنیه... حنظله امضای من است. هر کجا میروم یا در هر ملاقاتم همه از او میپرسند. من در یک گرداب این کودک را متولد کردم و بعد به مردم تقدیمش کردم. اسم او حنظله است و به مردم قول داده تا جز حقیقت نبیند و نگوید. من او را به شکل کودک نا زیبایی رسم کردم. موهایش شبیه جوجه تیغی است. حنظله چاق نیست، شاد نیست، آرام نیست، و هرگز شبیه کودکان نازپرورده هم نمیباشد او پا برهنه است؛ مانند تمامی کودکان مهاجر به اردوگاه ها. او برای من یک نشانه است که مرا از ارتکاب هر اشتباهی باز میدارد. دستان او در پشت سرش به هم جفت شده اند که شاید نشانی از عدم پذیرش باشد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من 

هر از گاهی روغن تراپی با روغن زیتون 

اما زیاد وقت ندارم رسیدگی کنم :( 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

بعد حموم اسکرانچ میکنم یعنی با دستام رو مشت میکنم یکم باز باشه میگیرم رو به بالا میبرم فقط همین 

موهای من فرفر نیست ولی لختم نیست  

وقتی شونه میکنم موج دار میشع

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

من موهام فره ولی هیچ مراقبتی ندارم موهام داغون شدن خیلی بی جون و زشت شدن موهام😞

موی فر رسیدگی زیاد میخواد و خیلی قشنگ میشه 

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  
اره عزیزم 

ببین 

مراقبتاش یکم از موی لخت زیاده ولی خوب قشنگ میشه

ماسک مو داخل حمامو که مو لختام استفاده میکنن.شما مارک بیول بگیر که ارزونترینه

من روغن نارگیل به موهام میسازه.یه لیتریشم گرفتم خیلی میمونه.

قبل حموم موهاتو روغن تراپی کن.ینی موهاتو یکم نم دار کن با اسپری بعد روغن بمال 

رفتی حموم نشسته موهاتو بشور اگه دوش سیار نداری با کاسه اب بریز

شامپوتو با اب رقیق کن بعد بریز رو سرت

از حموم اومدنی دوش خنک باز کن رو سرت برای پوستو مو خوبه.

موهاتو با حوله ابشو بگیر ولی خشن نه.

یه درصد زیادی که از موهات خشک شد یکم روغن به کف دستت بزن بعد بکش روه نوک مو و ساقت

حتما قبل حموم موهاتو شونه کن .خشکم نباشه موهات.نمدار وگرنه موهات میشکنه

همینجوریم کنی فرش قشنگ میشه

اما از این فرای مرتب اگه میخوای که میبینی یه کرم مو و موس مو نیازه