2777
2789
عنوان

ی ماه بی خبر باشین چیکار میکنین؟!

192 بازدید | 35 پست

شما اگ این اتفاق واستون بیوفته چیکار میکنین؟ 

مثلا آدمی ک باهاش یک ساله تو رابطه هستین و همه چی خوبه خوشه اما یه شب گوشیش خاموش میشه و تا یه ماه از هیجای هیجا آنلاین نمیشه 

پیگیر میشین ببینین واسش چه اتفاقی افتاده یا میزارین پای اینکه میخواسته کلا بره؟! 

واستون سوال نمیشه که چرا اینکارو کرده؟؟ وقتی مشکلی نبوده 

من این اتفاق واسم افتاده و موندم با کلی سوال بی جواب 

رو خودمم دارم کار میکنم زندگیمو میکنم و واقعا دارم قیدشو میزنم ولی مشکلم اینه چرا یهویی بدون خدافظی 😔

به نظرتون از دوستاش بپرسم حالش خوبه یا ن؟! 

من بودم میپرسیدم😐

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب حتما یه مشکلی پیش اومده که از هیج آنلاین نیس 

مال منی که 4 ساله باهاش بودم و پیم نمی‌داد تا چندین ماه ولی از همه جا آنلاین میزد چی؟ (:

آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻

من پیگیری کردم بعد فهمیدم تو خدمت براش ی مشکلی پیش اومده بود 

اما دلیل داشت دیگه 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
من پیگیری کردم بعد فهمیدم تو خدمت براش ی مشکلی پیش اومده بود  اما دلیل داشت دیگه

چه مشکلی؟ اونم سربازه زیاد پیم نمیده شاید ماهی 1 بار ولی خب اونقدی هم شلوغ نیس سرش 

آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻
رابطه مجازی؟؟ اول ببین سالمه یا خدایی نکرده براش اتفاقی افتاده؟ اگه میدونی که خودش رفته خب بزار بر ...

ن مجازی نبود 

هروز پیش هم بودیم 

نمیدونم خودش رفته یا ن 

میترسم پیگیر شم بفهمم با خواسته خودش بوده :)