2777
2789
عنوان

پول حقوقم

394 بازدید | 30 پست

من خیلی سختی و بی پولی کشیدم تو بچگی،مامانم حتی یه لباس درست نمیخرید برام تو نوجوونی و با لباسای کهنه میگشتم،دائم میفرستادم مغازه برای خریداش،کتکم میزد،موهام پرو فر بود و همیشه مورد تمسخر خونواده ی خودم بودم

حالا درس خوندم تلاش کردم شاغل شدم،میگه پولاتو فقط بده طلا،اینو نخر اونو نخر،لباس نخر فقط جمع کن بده طلا

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

من پس اندازم دوس دارم اما دلم میخاد کمبودایی ک تو بچگی داشتم تو روانم جبران بشه

بخرم،بخورم بپوشم بیرون برم

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

حقوق ميگيري يه مبلغي رو نگه دار براي خرجاي معمول و اونچه دوست داري  و بقيه رو منتقل كن يه حساب ديگه كه حالا باهاش طلا بخري يا هر چي 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
خب یه درصدی از حقوقتو طلا بخر بقیشو هر چی دوس داری بخر

از بس غر میزنه ک چرا لباس خریدی چرا پولتو خراب میکنی منم پنهونی میرم بیرون همه چی میخورم میام

یا غذا میخرم میزارم تو کیفم هی میخورم

آفرين بهت

چقد خودساخته 👌🏻

خدا كمكت كنه

طلا هم خوبه  ولى خوبترش اينه كه به لباس و ظاهرت برسى 

مقدار پولى كه اضافه ميارى پس انداز كنى و وقتى به اندازه اى رسيد كه بتونى باهاش طلا بخرى اونوقت طلا بگيرى 

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
زحمت خودت تلاش خودت، راه خودتو برو، یه باشه و تمام برنامه خودتو داشته باش 

خوراکیو پنهونی میخرم میخورم هی

اما لباسو میبینه

آفرين بهت چقد خودساخته 👌🏻 خدا كمكت كنه طلا هم خوبه  ولى خوبترش اينه كه به لباس و ظاهرت ...

ممنون عزیزم،آره برنامم همینه

اما میگم مگه اشتباه میکنم لباس میخرم ک شیک باشم؟

ممنون عزیزم،آره برنامم همینه اما میگم مگه اشتباه میکنم لباس میخرم ک شیک باشم؟

نه خب هر چيزى به اندازه و معقولش خوبه

نه افراط و نه تفريط

مادرتون هم بد شما رو نمى خواد ولى خب نميشه تو اجتماع هم شلخته ظاهر شد 

حتى جدا از اجتماع و شاغل بودن

هر انسان دوست داره به خودش برسه🌸

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
خب بگه به خاطر حرف مامانت نمیتونی از پول خودت لباس بخری؟ میتونی دو سه ماه اول لباس و این چیزا بخری ل ...

والا خودش لباسای گرون میخره

ولی من ک میخام با پول خودم بخرم،میگه باشه برو پولتو خراب کن،پول پیش تو بی ارزشه

آخرین مانتومو عید خریدم،یه ست ورزشی هفته پیش خریدم،بنظرت زیاد میخرم؟