2777
2789
عنوان

پول حقوقم

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 30 پست
نه خب هر چيزى به اندازه و معقولش خوبه نه افراط و نه تفريط مادرتون هم بد شما رو نمى خواد ولى خب ...

والا خودش لباسای گرون میخره

ولی من ک میخام با پول خودم بخرم،میگه باشه برو پولتو خراب کن،پول پیش تو بی ارزشه

آخرین مانتومو عید خریدم،یه ست ورزشی هفته پیش خریدم،بنظرت زیاد میخرم؟

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم شاغلم ۵۰ درصد پس انداز  ۵۰ درصد دل خودم و لباس

خودمم همینطور اگ بزاره لباس بخرم،آخه هرروز ک یه لباسو بپوشی بری سرکار زودتر کهنه میشه،تا کسی ک همش توخونس

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
من ی سال اول تمام حقوقم دادم لباس و خوش گذرونی  پشیمون هم نیسم

هم سن منم هستی ک

تو هم مجردی؟

چون نمیخواد جهاز بده بهت مثل مامان من 

میگه طلا بخری که بعدا بفروشی جهازتو تهیه کنی

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚
والا خودش لباسای گرون میخره ولی من ک میخام با پول خودم بخرم،میگه باشه برو پولتو خراب کن،پول پیش تو ...

نه اصلا زیاد نخریدی ، اتفاقا لباس خریدن به اندازه پول دور ریختن نیست الان که جوونی خوب لباس نپوشی هم تو روحیت تاثیر میزاره هم تو ازدواجت ،،، خیلی واضح به مامانت دلت میخواد لباس بخری و بابت پولی که خودت درمیاری لازم نیست جوابگو مامانت باشی

چون نمیخواد جهاز بده بهت مثل مامان من  میگه طلا بخری که بعدا بفروشی جهازتو تهیه کنی

طلا هم خریدم بهشم گفتم قصد فروش ندارم هیچوقت

والا خودش لباسای گرون میخره ولی من ک میخام با پول خودم بخرم،میگه باشه برو پولتو خراب کن،پول پیش تو ...

نه واقعا زياد نيست 

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
تو چقد شبیه منی از این نظر🥺😂منم شاغلم و مامانم همش گیر میده

چن سالته