من خیلی سختی و بی پولی کشیدم تو بچگی،مامانم حتی یه لباس درست نمیخرید برام تو نوجوونی و با لباسای کهنه میگشتم،دائم میفرستادم مغازه برای خریداش،کتکم میزد،موهام پرو فر بود و همیشه مورد تمسخر خونواده ی خودم بودم
حالا درس خوندم تلاش کردم شاغل شدم،میگه پولاتو فقط بده طلا،اینو نخر اونو نخر،لباس نخر فقط جمع کن بده طلا
شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانمگاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚
والا خودش لباسای گرون میخره ولی من ک میخام با پول خودم بخرم،میگه باشه برو پولتو خراب کن،پول پیش تو ...
نه اصلا زیاد نخریدی ، اتفاقا لباس خریدن به اندازه پول دور ریختن نیست الان که جوونی خوب لباس نپوشی هم تو روحیت تاثیر میزاره هم تو ازدواجت ،،، خیلی واضح به مامانت دلت میخواد لباس بخری و بابت پولی که خودت درمیاری لازم نیست جوابگو مامانت باشی