2777
2789

جریان از این قراره خانواده شوهر من خیلی آدم های بی شخصیتی هستند کلا هر رفتاری باهات داشته باشن اصلا مهم نیست نباید هم ناراحت باشی یا گله کنی

ی اخلاق دیگه هم ک دارن زیاد میان خونه من همش دوست دارن بیان اصلا هم اهل دعوت کردن نیستن کلا از عروس خوششون نمیاد من خیلی وقتا پیش شوهرم گفتم بهش ولی شوهرم کلا آدم بی منطقیه هیچ چیزو قبول نداره کلا همیشه طرف اونارو گرفته تا حالا نزدیک به سه بار حلول اونا منو خورد کرده 

من کلا روز تعطیل یا روزای دیگه ک میشه هیچ وقت منو نمیخوان کلا نمیگن بیا خونه ما همیشه دوست دارن فقط بیان برای همین من  اصلا شروع نکردم خودش هم بحث کرد گفت چرا نرفتید خونه جواد یعنی پسرش گفتم خب نرفتیم وقت نشد گفت صله رحم کنید تا جایی که می‌دونم حالش خیلی خوبه وقتی ما باهم قهر باشیم میخواست کم نیاره اینو گفت کلا اختلافات تمام قهرا دعواهاشون همون جاری پسرش هستن بعد همیشه هوای اونارو میگیره 

بعد گبد جایی نرفتید گفتم نه نرفتیم کجا بریم خونه بودیم 

گفتم شما چی جای نرفتید گفت نه گفتم خب چرا بچه هارو نمیخواید هیچ وقت خونتون خب چون خودش گفت قطع نکنید منم شروع کردم اینو گفتم آخه همه شون باهم قهر هستن بعد از من گله کرد ک فلان جا نرفتم یاد هم ندارم منو حاریمو بخواد کلا باهم باشیما 

بعد گفتم شما خودت بچه هاتو هیچ وقت نمیخواید. بیان گفت مگه باید بگم  شروع کرد به خنده گفتم باید هم بخندید خنده نداره اصلا گفتم خب دیگه چ راحت خوب خیالتون راحته بچه ها آخه خانواده شوهر من کلا خیلی راضی هستن باهم قهر هستن بعد جالبه شوهر من با هیچکی قهر نیست همه تقصیرا نمینذاخت گردن ما ک چرا نرفتیم خونه اونا مشکل از شوهر منه ک نرفته

در جواب این حرفایی من شوهر بیشعور من ک خیلی وقت بود این حرفا برای آدم های پرویی اونم اینا تو دل من مونده بود بزنم و گفتم برگشت گفت داد بلند تمومش می‌کنی تو مشکل داری برو اخلاقتو درست کن همونجا خیلی بی ادبانه به من پرید مادرش هم خنده بلندی کرد شروع کرد به تخمه شکستن بچه ها 

منم از ناراحتی زیاد گفتم نگاه کنید با من چ بد حرف میزنه دیگه هم نگاه شون نکردم خدا ازشون نگذره همش بین منو شوهرم به خاطر اینا دعواست 

جاش بود شوهرم به من اینجوری بپره چرا به مادرش چیزی نگفت فقط به من پرید 

بچه ها خیلی سخته من با ی خانواده کلا بیشعور بس منطق عوضی روبه رو هستم امشب فهمیدم شوهرم خیلی عوضی تر از اونا هشت ک اونا اینجوری دارن باز ادامه می‌دن خیلی بهم ریختم خیلی    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینارو میخونم اصلا دلم نمی‌خواد ازدواج کنم 

تنها کمکی که میشه کرد سعی کن جلو شوهرت پیش خانواده اش جبهه نگیری ... تنها راهش اینه که با حرف و ناز و عشوه یا هرچیزی که بلدی شوهرتو دور کنی از خانواده اش ... 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

داستان منو بخون توروخدا امشب جلوی اونا برگشت به من گفت تو مشکل داری برو اخلاقتو درست کن مادر بیشعورش ...

خوندم 

تنها چیزی ک آرومت می کنه اینه ک هیچی حسابشون نکنی 

اما حواست باشه مستقیم نباشه رفتارت 

مثلا بهش نگو اون روز خندیدی ولی خونت میان تو گوشی باش 

تلویزیون ببین 

بعد ربع ساعت بلند شو تازه ی چایی بذار

ببین مردا همینن شوهر منم دقیقا اینجوریه تنها راهش قطع رابطه با خونواده شوهر و اینکه هیچ وقت راجب خونوادش صحبت نکن باهاش چون صد در صد طرف اونا رو میگیره شوهر خودم دقیقا همینه

عرض سلام و  مرام محبوبه خانم جان

اینارو میخونم اصلا دلم نمی‌خواد ازدواج کنم  تنها کمکی که میشه کرد سعی کن جلو شوهرت پیش خانو ...

خاتواده شوهر من کلا همشون عوضی هستن بخدا روانی هستن شوهر من از اونا روانی تره 

من داشتم با مادرش آروم حرف میزدم به من میپره 

جالبه بخدا همشون باهم مشکل دارن قهرن من داشتم میگفتم تمومش کنید مادر اختلافاتو بخدا اگر خانواده شوهر منو بینی راضی هستن همشون باهم قهرن از خداشونه مخصوصا مادر شوهرم پدرشوهرم 

گفتم شما بچه هارو دورهم جمع کن برگشت به من میپره جلوی اونا تمومش کن تو مشکل داری اخلاق تو درست کن 

اینا روانی هستن همشون بخدا 

الهی همین کارو ک با من امروز کرد خدا به سر خودش با خانواده اش بیاره