2777
2789
عنوان

تولدمه:)

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 40 پست
تولد بیبیمونه  میگیرم امسالتو جشن  غصه روز تولد ینی امسال سال خوبی قراره بشه برات 😁 من ...

واييي من يكم باهاش بحثم و دقيقن يكمم دارم گريه ميكنم دلم گرفته چون يك سال گذشته خيلي اذيت شدم 🥲❤️ انشالله هميشه خنده روي لبت باشه چ تولد چ هرروز

مامانِ آيلين❤️ 

امیدوارم که کیک تولدی که داری بدون قند باشد؛

زیرا مصرف قند در سن بالا مناسب نیست.

پیرزن جان تولدت مبارک

( یه ساعت دنبال متن تو گوگلم بی لیاقت 😐)

قَوی شُدَن قَشَنگِه ؛ وَقتی "ت‌ُ" بِشی نُقطِه قُوَت مَن.⛓️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیدوارم که کیک تولدی که داری بدون قند باشد؛ زیرا مصرف قند در سن بالا مناسب نیست. پیرزن جان تولدت ...

اخ قربونت برم😍🤣 نوزده سالممم شد تازه قندمم بالاستتت😂دندونامم به لطف شيريني خوردن داغونن😂🫶🏻

مامانِ آيلين❤️ 
واييي من يكم باهاش بحثم و دقيقن يكمم دارم گريه ميكنم دلم گرفته چون يك سال گذشته خيلي اذيت شدم 🥲❤️ ا ...

امروز روز اختراع کبریته ،

تولدت مبارک آتیش پاره🎉

( اینم یکی دیگ )

واييي من يكم باهاش بحثم و دقيقن يكمم دارم گريه ميكنم دلم گرفته چون يك سال گذشته خيلي اذيت شدم 🥲❤️ ا ...

عه بحثت شده ؟ 

عیب نداره گریه نکن

نمیخواد کادو بده داره ادا در میاره 🤣🤣🤣🤣اینا عادیه دیگ حرص خوردن نداره ک 😘😂

امروز روز اختراع کبریته ، تولدت مبارک آتیش پاره🎉 ( اینم یکی دیگ )

اوم بيبييي تو مث شمع رو كيك ميمونييي😂هات و اتيش پارهه😍😂با لحن (عزيز محمدي ) بخون

مامانِ آيلين❤️ 
عزیزم چیه ؟  یه دهنت سرویسی ،تف تو روتی چیزی 😐😐 همین ؟؟  عزیزمممم 😬🫤🥴

سگ تو روحت 🤣🤣 بخداا من اينجا زياد با نيني سايتيا راحت نيستم ميترسم ازشون 🤣🤣سليطههه ان سليطههههه

مامانِ آيلين❤️