2777
2789
عنوان

تولدمه:)

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تولد بیبیمونه 

میگیرم امسالتو جشن 

غصه روز تولد ینی امسال سال خوبی قراره بشه برات 😁

من خودم روز تولدم همیشهههه گریه میکنم شوهرم میگه دیوونه ای ؟ 

قَوی شُدَن قَشَنگِه ؛ وَقتی "ت‌ُ" بِشی نُقطِه قُوَت مَن.⛓️

تولدت مبارکککککککککک عزیزممممم

انشالله عاقبت بخیر بشی 

انشالله خدا مال حلال بهت بده انقدر که به بقیه کمک کنی 

انشالله خدا علم فراوان بهت بده که در راه خودش به بقیه یاد بدی 😍🥺

این تاپیک دوست عزیز، این تاپیک کتابی رو گذاشته که هیچ کتابی مثلش تا به حال نخوندم، با خوندنش فهمیدم که ما چه قدر از امام زمانمون غافل بودیم. در حالی که آقا جان هر ثانیه به یاد ما بودند. خوشحال میشم شما هم این کتاب رو بخونین. اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است  .                                                                       من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱 
تولدت مبارکککککککککک عزیزممممم انشالله عاقبت بخیر بشی  انشالله خدا مال حلال بهت بده انقدر که ...

دورت بگردممم همچنين واسه شما😍🩷 انشالله 

مامانِ آيلين❤️ 
تولد تولد تولدت مبارک مبارک مبارک تولدتتتتت مبارککککک هوووورااااااا تبریککککک میگم خردادیه زیبااااا

ممنونم قشنگممم😍🩷اصن قلبممم باورم نميشد كسي بياد تو تاپيكم اصلا 

مامانِ آيلين❤️ 
تولدت مبارک خواهری 😍😍😍 انشاءالله به حق حضرت زهره هر حاجتی داره برآورده بشه آرزوهات برات خاطر ...

دورت بگردم عزيزدلم چقد شما مهربوني انشالله خدا شما رو براي عزيزاتون و عزيزاتونم براتون حفظ كنه 🩷❤️ قربونت برم من 

مامانِ آيلين❤️