2777
2789
عنوان

ببینید این مقدار خرج ماهانه زیاده؟

276 بازدید | 24 پست

من ۱۹ سالمه دانشجو هستم تهران و با خانواده هم زندگی نمیکنم(خوابگاه هم نیستم)

و هرچقد سعی میکنم نمیتونم زیر ماهی ۸ تومن خرج کنم چون اولا که هزینه خرید خونه هست که واااقعا زیاد میشه و بعدم هزینه باشگاه و ناخن و لیزر و اینا

اونچنان هم بریز و بپاش و خریدهای لاکچری نمیکنم ولی بازم حس میکنم خرجم زیاده

راه حلی دارید که کمترش کنم؟یا بتونم پس انداز کنم؟

این روزها خوشحالم

بنظرم ۸تومن واسه یه دختر مجرد زیاده

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ملت با ماهی ۸ تومن ۴ نفری زندگی میکنن

بعد شما هنوز فکر می‌کنید خرجتون زیاده؟ 

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜

ناخن و لیزر رو دوران دانشجویی بذار کنار مخارجت خیلی سنگین میشه... 

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

فکر کردم با خانواده زندگی میکنی

حرفمو پس میگیرم ...مجردی و خرج خونه با خودته ۸ تومن خوبه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

۸م خیلی زیاد هست 

کل خرج خوردوخوراک خوب من و همسرم برای یک ماه یا ۲۰ روز میشه ۳م 

چه جوری انقدر خرج میکنییی😂

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]