2777
2789
عنوان

صاحب خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 44 پست
خداروشکر که اختلال روانی نداری ولی خودتو میزنی 😑

ولشون کن به خدا یک خونه بودیم طرف میگفت بچه رو هشت شب بخوابون بدو بدو نکنه بعد ما همش باید می‌گفتیم بشین ندو جالبه خانم ادعاش میشد سی ساله آمریکا زندگی کرده ولی سرش تو زندگی ما بود که بچه کی بخوابه کی بیدار بشه میگفت چرا گریه میکنه در این حد فضول بود

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چی میگی شما 

اقا برو برن بچتو حیف بچت بگو بازی نکن من مستاجرم تو رو هم به دنیا اوردم بازی نکنی هیس اروم  تو بچگی نکن بکنی میزنمت والا منم مستاجرم ولی هر کار کنن میگم بچس بازی نکنه چ‌کنه بچه مگ میفهمه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الهی😕😭واقعا گریه م گرفت ...ماهم مستاجر داشتیم قبلاً خیلیییی آدمای خوبی بودن یکبار بهشون نگفتیم ساک ...

به خدا لجم گرفت از همه باید حرف بشنویم چون مستاجریم چون یک شبه دلار هزار تومن بره بالا ده میلیون متری می‌گذارن رو پول خونه بعد همش به بچه بدبخت بگو بشین ندو راه نرو و ...اگر صاحب خونه بودیم مگه کسی جرات داشت 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ایشون خداروشکر هیچ اختلالی نداره و با یه جمله فهمید من دارم

عزیزم ان شاءالله به زودی صاحب خونه میشین شرایط مستاجری خیلی بد شده آدما دیگه به هم رحم نمیکنن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
به خدا لجم گرفت از همه باید حرف بشنویم چون مستاجریم چون یک شبه دلار هزار تومن بره بالا ده میلیون متر ...

والا ما صاحب خونه ایم مستاجر زر میزنع صدای آهنگ کم کن 😐پارسال آیفون تصویری میخواست😂😐

برای خوشبختی باید جنگید:)  عکس پروفایلم سیو نکنید خودمم😎 مثلا خیلی معلومه🤣
خدا شاهده بچش سر ظهر چنان  با پا در میکوبه که من تپش قلب میگیرم  فقط آه میکشم  ا ...

الهییی کدوم شهرین؟

ما اصلا با سر صدا مشکل نداریم در صورتی که شعور و فرهنگ و ادب رعایت کنند که مستاجر های ما تعطیلن تو این مورذ

برای خوشبختی باید جنگید:)  عکس پروفایلم سیو نکنید خودمم😎 مثلا خیلی معلومه🤣
ن میخوای بچمو بزنم ای درسته نهههههه😳

نه نمی‌خوام.

فقط ازت می‌خوام از تاپیک بری بیرون و روی لحن صحبتت کار کنی همین 

میدون جنگ که نیست 

و قل رب انزلی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین✓ خدایا مارو هم خونه دار کن.دعا میکنید ماهم بتونیم بزودی و آسونی خونه بخریم و دلمون شاد بشه...خدایا ما بجز تو هیچ پناهی نداریم نا امیدمون نکن قربانت بشم تو خدایِ فراوانی ها هستی.ببخش به ما از نعمتت‌..خدایا شکرت
ولشون کن به خدا یک خونه بودیم طرف میگفت بچه رو هشت شب بخوابون بدو بدو نکنه بعد ما همش باید می‌گفتیم ...

😔😔😔😔

و قل رب انزلی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین✓ خدایا مارو هم خونه دار کن.دعا میکنید ماهم بتونیم بزودی و آسونی خونه بخریم و دلمون شاد بشه...خدایا ما بجز تو هیچ پناهی نداریم نا امیدمون نکن قربانت بشم تو خدایِ فراوانی ها هستی.ببخش به ما از نعمتت‌..خدایا شکرت
اقا برو برن بچتو حیف بچت بگو بازی نکن من مستاجرم تو رو هم به دنیا اوردم بازی نکنی هیس اروم  تو ...

بگم الهی تو موقعیت من قرار بگیری ؟؟؟ 

تا شاید درکم کنی

عزیزم ان شاءالله به زودی صاحب خونه میشین شرایط مستاجری خیلی بد شده آدما دیگه به هم رحم نمیکنن

زنده باشی عزیزم 

والا ما صاحب خونه ایم مستاجر زر میزنع صدای آهنگ کم کن 😐پارسال آیفون تصویری میخواست😂😐

به خدا ما یک مستاجر داشتیم ۱۶ سال نشست خونه مون رو ویرانه تحویل داد قیمت یک چهارم همه جا هیچی هم نمیگفتیم بهش تا فروختیم خونه رو 

تو سالمی بدبخت بیچاره‌بچه بی زبونت مستاجر بودی بچه نمیاوردی نمیدونستی بچه شل‌غ میکنهلچه کی شلوغ نیس ...

چقدر دلتون سیاه و زبونتون تلخه بیچاره اطرافیان شما