چند ساله صاحب خونه اذیتمون کرده و باعث شده بچمو کتک بزنم 😭😭 خیلی دلم خون میشه وقتی یادش میفتم و اشکم سرازیر میشه واسه طفل بی زبونم
و قل رب انزلی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین✓ خدایا مارو هم خونه دار کن.دعا میکنید ماهم بتونیم بزودی و آسونی خونه بخریم و دلمون شاد بشه...خدایا ما بجز تو هیچ پناهی نداریم نا امیدمون نکن قربانت بشم تو خدایِ فراوانی ها هستی.ببخش به ما از نعمتت..خدایا شکرت
ولشون کن به خدا یک خونه بودیم طرف میگفت بچه رو هشت شب بخوابون بدو بدو نکنه بعد ما همش باید میگفتیم بشین ندو جالبه خانم ادعاش میشد سی ساله آمریکا زندگی کرده ولی سرش تو زندگی ما بود که بچه کی بخوابه کی بیدار بشه میگفت چرا گریه میکنه در این حد فضول بود
هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
اقا برو برن بچتو حیف بچت بگو بازی نکن من مستاجرم تو رو هم به دنیا اوردم بازی نکنی هیس اروم تو بچگی نکن بکنی میزنمت والا منم مستاجرم ولی هر کار کنن میگم بچس بازی نکنه چکنه بچه مگ میفهمه
الهی😕😭واقعا گریه م گرفت ...ماهم مستاجر داشتیم قبلاً خیلیییی آدمای خوبی بودن یکبار بهشون نگفتیم ساک ...
به خدا لجم گرفت از همه باید حرف بشنویم چون مستاجریم چون یک شبه دلار هزار تومن بره بالا ده میلیون متری میگذارن رو پول خونه بعد همش به بچه بدبخت بگو بشین ندو راه نرو و ...اگر صاحب خونه بودیم مگه کسی جرات داشت
هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
فقط ازت میخوام از تاپیک بری بیرون و روی لحن صحبتت کار کنی همین
میدون جنگ که نیست
و قل رب انزلی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین✓ خدایا مارو هم خونه دار کن.دعا میکنید ماهم بتونیم بزودی و آسونی خونه بخریم و دلمون شاد بشه...خدایا ما بجز تو هیچ پناهی نداریم نا امیدمون نکن قربانت بشم تو خدایِ فراوانی ها هستی.ببخش به ما از نعمتت..خدایا شکرت
ولشون کن به خدا یک خونه بودیم طرف میگفت بچه رو هشت شب بخوابون بدو بدو نکنه بعد ما همش باید میگفتیم ...
😔😔😔😔
اقا برو برن بچتو حیف بچت بگو بازی نکن من مستاجرم تو رو هم به دنیا اوردم بازی نکنی هیس اروم تو ...
بگم الهی تو موقعیت من قرار بگیری ؟؟؟
تا شاید درکم کنی
عزیزم ان شاءالله به زودی صاحب خونه میشین شرایط مستاجری خیلی بد شده آدما دیگه به هم رحم نمیکنن
زنده باشی عزیزم