چند ساله صاحب خونه اذیتمون کرده و باعث شده بچمو کتک بزنم 😭😭 خیلی دلم خون میشه وقتی یادش میفتم و اشکم سرازیر میشه واسه طفل بی زبونم
و قل رب انزلی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین✓ خدایا مارو هم خونه دار کن.دعا میکنید ماهم بتونیم بزودی و آسونی خونه بخریم و دلمون شاد بشه...خدایا ما بجز تو هیچ پناهی نداریم نا امیدمون نکن قربانت بشم تو خدایِ فراوانی ها هستی.ببخش به ما از نعمتت..خدایا شکرت
بچرو خدا افریده برای بازی بچگی کردن شلوغی کردن بچه ها چ میفهمن صاب خونه چیه شلوغی چیه بچه اسمش روشه
تا حالا صاحب خونه اومده جلو در بگه بچه ات شلوغ میکنه ساکتش کن یا آخر ماه حکم تخلیه میگیرم براتون بابا کم تو نی نی سایت رویایی نظر بدین همتون خوابیدین زیر پتو یکی یک چیزی میگه حمله میکنید بهش هر چی دلتون میخواد توهین میکنید
هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
بچرو خدا افریده برای بازی بچگی کردن شلوغی کردن بچه ها چ میفهمن صاب خونه چیه شلوغی چیه بچه اسمش روشه
اره ولی وقتی میدونی اگه مراعات نکنی .همون بچه سقف بالا سرش از دست میده. این حرفا کاربرد نداره. وگرنه کیه دلش نخواد بچش تو خونش بدو سر و صدا کنه .کم ندیدم صاحب خونه ای که نمیگذاشت بچه تو حیاط بیاد حتی
ایشالا عزیزم ولی ربطی به صاحب خونه نداره کاری که میکنی
چرا اتفاقا داره😔 وقتی بخاطر بازی کردن بچم
داد میزنه
و قل رب انزلی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین✓ خدایا مارو هم خونه دار کن.دعا میکنید ماهم بتونیم بزودی و آسونی خونه بخریم و دلمون شاد بشه...خدایا ما بجز تو هیچ پناهی نداریم نا امیدمون نکن قربانت بشم تو خدایِ فراوانی ها هستی.ببخش به ما از نعمتت..خدایا شکرت
بخاطر صاب خونه اذیتتون کرده بچتو زدی؟روانی تو بابا بیچاره بچت ک مامانش تویی خودتو بزن وقتی عصبی هسای ...
چی میگی شما
من انقد عذاب کشیدم تو زندگیم وقتی عصبیم دارم منفجر میم خودمو میزنم ن که بچه بی گناهمو روانی نیستم که ...
خداروشکر که اختلال روانی نداری ولی خودتو میزنی 😑
اره ولی وقتی میدونی اگه مراعات نکنی .همون بچه سقف بالا سرش از دست میده. این حرفا کاربرد نداره. وگرمه ...
من مستاجرم صاب خونه ماهم ادم خوبی نیس ولی نمیزنم بچه بی زبونمو چون اون نمیفهمه که گناه بچم چیه من مستاجرم هیچ به دنیا هم اوردم بهش بگم هیسسسسس اروم اگهاروم نشی زدمت
ایشون خداروشکر هیچ اختلالی نداره و با یه جمله فهمید من دارم
تا حالا صاحب خونه اومده جلو در بگه بچه ات شلوغ میکنه ساکتش کن یا آخر ماه حکم تخلیه میگیرم براتون باب ...
الهی😕😭واقعا گریه م گرفت ...ماهم مستاجر داشتیم قبلاً خیلیییی آدمای خوبی بودن یکبار بهشون نگفتیم ساکت چون میدونستم خیلی خوبن...حالا این مستاجر جدیده ما به جای اینکه ما بگیم اون میگه صدای آهنگ رو کم کنید 😕ما اصلا نه مهمون داریم نه آهنگ میذاریم یک بار گذاشتیمپ سریع اخطار داد😶😐
برای خوشبختی باید جنگید:) عکس پروفایلم سیو نکنید خودمم😎 مثلا خیلی معلومه🤣
خودش الان از این قضیه شادمانه که اینطوری بهش حمله میکنی؟ حتما بچش خیلی شلوغ کرده صاحب خونه اع ...
عزیزم🥺