2777
2789
عنوان

صاحب خونه

158 بازدید | 17 پست

دعا میکنید صاحب خونه خوبی خدا بذاره سر راهمون 

خیلی عذاب کشیدم از دستش 

دعا کنید واسم

و قل رب انزلی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین✓ خدایا مارو هم خونه دار کن.دعا میکنید ماهم بتونیم بزودی و آسونی خونه بخریم و دلمون شاد بشه...خدایا ما بجز تو هیچ پناهی نداریم نا امیدمون نکن قربانت بشم تو خدایِ فراوانی ها هستی.ببخش به ما از نعمتت‌..خدایا شکرت

انشالله به حق آبروی خانم فاطمه خودتون صاحب خونه بشین .

این صاحب خونه ها اصلا ابرو برا ادم‌نمیزارن یه ذره مرام و معرفت ندارن 

البته نه همش ولی ۹۰ درصدشون

والا چیزی برا ام به ذهنم نمیرسه امضام نمیاد🫠😂😂

دعا میکنم زودتر صابخونه بشی و بیست و پنج بار امضات رو میخونم و چهار ده بار ذکر یا جوادالائمه ادرکنی برات میفرستم تا زودتر صابخونه بشی

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم آدم خوبی گیرت بیاد عزیزم 

من که تازه عروس هم‌بودم سر بی رحمی صاحبخونه م بچم سقط شد هرچی بهش گفتم سختمه باردارم نمیتونم اسباب کشی کنم گفت به من چه …تو اسباب کشی به خونریزی افتادم و بچم سقط شد😢

امیدوارم آدم خوبی گیرت بیاد عزیزم  من که تازه عروس هم‌بودم سر بی رحمی صاحبخونه م بچم سقط شد هر ...

آخه الهی..چقدر ناراحت شدم به نیت مادر شدنو خونه دار شدنت چهارده تا صلوات میفرستم.

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
انشالله به حق آبروی خانم فاطمه خودتون صاحب خونه بشین . این صاحب خونه ها اصلا ابرو برا ادم‌نمیزارن ی ...

یا حضرت فاطمه

و قل رب انزلی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین✓ خدایا مارو هم خونه دار کن.دعا میکنید ماهم بتونیم بزودی و آسونی خونه بخریم و دلمون شاد بشه...خدایا ما بجز تو هیچ پناهی نداریم نا امیدمون نکن قربانت بشم تو خدایِ فراوانی ها هستی.ببخش به ما از نعمتت‌..خدایا شکرت
دعا میکنم زودتر صابخونه بشی و بیست و پنج بار امضات رو میخونم و چهار ده بار ذکر یا جوادالائمه ادرکنی ...

عزیزی 

الهی شاد باشی همیشه 

امیدوارم آدم خوبی گیرت بیاد عزیزم  من که تازه عروس هم‌بودم سر بی رحمی صاحبخونه م بچم سقط شد هر ...

نگو😭😭😭 

منم یه صابخونه دارم تااخرعمر قرار ببینمش کاش خدایه صابخونه عادل سرراهم میذاشت 😔🥲

چرا تا آخر عمر؟؟

امیدوارم خونه بخری عزیز

انشالله به حق آبروی خانم فاطمه خودتون صاحب خونه بشین . این صاحب خونه ها اصلا ابرو برا ادم‌نمیزارن ی ...

:///مستاجر روانی شما ندیدی بیا مستاجر ما ببین 😐

برای خوشبختی باید جنگید:)  عکس پروفایلم سیو نکنید خودمم😎 مثلا خیلی معلومه🤣
منم یه صابخونه دارم تااخرعمر قرار ببینمش کاش خدایه صابخونه عادل سرراهم میذاشت 😔🥲

بیا خونه ما😐😂

:///مستاجر روانی شما ندیدی بیا مستاجر ما ببین 😐

نمیدونم خودمون نه صاحب خونه کسی هستیم نه مستاجریم 

ولی بعضی از دوستامو دیدم که صاحب خونشون یهو گفت پاشین تخلیه کنین میخام بفروشم میخام بدم پسرم و...

یا نمیزارن یه میخ بزنی به دیوار 

یهو چشم به هم میزنی میبینی سال تموم شده اجاره دوستم اینارو یهو کردن از ۴ تمن ۶و نیم🫠گفتن نمیتونیم گفت خب تخلیه کن 

والا چیزی برا ام به ذهنم نمیرسه امضام نمیاد🫠😂😂
نمیدونم خودمون نه صاحب خونه کسی هستیم نه مستاجریم  ولی بعضی از دوستامو دیدم که صاحب خونشون یهو ...

اره خب حتما طرف نیاز داره تو این کشور خودت تو این کشوری شاید طرف درآمدش از اون خونه باشه 😶