هدیه۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 7425 عنوان ب نظرتون احتیاج دارم بیاین 89 بازدید | 16 پست دوستان همسرم موقتا نی پیشم بعد ی تعمیری واسه خونم پیش اومد همسرم ب داداشش گفت بیاد داداشه هم با منت بهش گفته بود بگو برادرزنت بیاد وایسته واسه اوستا ک میاد خونمون اینم بگم قبلش اوستا اومدم خودم تکوتنها وایسادم ب شوهرم گفتم دیگ لطفا ب یکی بگو بیاد وایسته روم نمیشه باشکم گنده .. حالا دیروز داداشه اومد دیدم یهو زنوبچشم اورده رو سرمن بدبخت حامله ک میدونن بخاطر خطر سقط آمپول میزنم خوب این بگذزیم هی جاریم گفت وای نمازم دیر شد وای نمازم یهو شوهرشم جوابش اومد اره والا خیلی طول کشید فک نمیگردم اینقد طول بکشه اخرشم کنارهم عین قناری عاشق وایسادن نمازخوندن ی تعارف نزدن شب شده نمیخای بری خونه مامانت برسونیمت !! میدونن هرشب تاکسی میگیرم میرم بنظرتون من حساسم یا ب همسرم بگم اخه همسرم قبول نداره داداشش خیلی طرف خودشو زنشه 1402/03/14 | 16:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زهراطلا۷۸ عضویت: 1401/02/14 تعداد پست: 834 خب مامانت بود مامانت میبردی با خودت منت اونارو هم نمیکشیدی
بانوی_باران۶۴ عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 214 کلا داداشش دوست نداشته بیاد با منت اومده زن و بچشم اورده که زنش ناراحت نشه. بعد شما انتظار داری برسوننت؟
هدیه۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 7425 دلم برات کباب شد پس من حساس نیستم!!دلم میخاد ب شوهرم بگم
هدیه۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 7425 خب مامانت بود مامانت میبردی با خودت منت اونارو هم نمیکشیدی داداشم ک اون ساعت سرکاربود مامانمم شباپیشم میخابه گفتم گناهه باز عصری بگم بیاد دیگم بگم وقتی همسرم اینجابود خیلی کارا واسه خونه داداشش کرد
دلنواز78 عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 347 پس من حساس نیستم!!دلم میخاد ب شوهرم بگم بگو بهش . هر چی باشه حامله ای وضعیتتم خطرناکه
هدیه۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 7425 بگو بهش . هر چی باشه حامله ای وضعیتتم خطرناکه بهش گفتم زنوبچشم دیشب همراش بودن
بانوی_باران۶۴ عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 214 گفتنش فایده نداره. همین که بدونه خودت با تاکسی رفتی کافیه. دفعه دیگه هم منت اینا رو نکش.
گل_نرگس1402 عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 1504 اگر می شد یکی از فامیلهای خودت می امد خوب بود حالا اگه بزرگترها هم وقت ندارن یه بچه که بتونه یه کمکی بهت کنه نوجون که دست کمکی هم به خودت بده
زهراطلا۷۸ عضویت: 1401/02/14 تعداد پست: 834 داداشم ک اون ساعت سرکاربود مامانمم شباپیشم میخابه گفتم گناهه باز عصری بگم بیاد دیگم بگم وقتی همسرم ا ... بازم مامانت بهتر بود حالاک گذشته خوب شد شناختی
هدیه۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 7425 کلا داداشش دوست نداشته بیاد با منت اومده زن و بچشم اورده که زنش ناراحت نشه. بعد شما انتظار داری برسو ... والا دل ساده من هروقت همسرجاریم نی یوقتی پیش میاد من خودم پیشدم میشم ب جاریم میگم بیا برسونیمت