2777
2789
عنوان

ب نظرتون احتیاج دارم بیاین

89 بازدید | 16 پست

دوستان همسرم موقتا نی پیشم بعد ی تعمیری واسه خونم پیش اومد همسرم ب داداشش گفت بیاد داداشه هم با منت بهش گفته بود بگو برادرزنت بیاد وایسته واسه اوستا ک میاد خونمون اینم بگم قبلش اوستا اومدم خودم تکوتنها وایسادم ب شوهرم گفتم دیگ لطفا ب یکی بگو بیاد وایسته روم نمیشه باشکم گنده .. حالا دیروز داداشه اومد دیدم یهو زنوبچشم اورده رو سرمن بدبخت حامله ک میدونن بخاطر خطر سقط آمپول میزنم خوب این بگذزیم هی جاریم گفت وای نمازم دیر شد وای نمازم یهو شوهرشم جوابش اومد اره والا خیلی طول کشید فک نمیگردم اینقد طول بکشه اخرشم کنارهم عین قناری عاشق وایسادن نمازخوندن  ی تعارف نزدن شب شده نمیخای بری خونه مامانت برسونیمت !! میدونن هرشب تاکسی میگیرم میرم بنظرتون من حساسم یا ب همسرم بگم اخه همسرم قبول نداره داداشش خیلی طرف خودشو زنشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب مامانت بود مامانت میبردی با خودت منت اونارو هم نمیکشیدی

داداشم ک اون ساعت سرکاربود مامانمم شباپیشم میخابه گفتم گناهه باز عصری بگم بیاد دیگم بگم وقتی همسرم اینجابود خیلی کارا واسه خونه داداشش کرد

کلا داداشش دوست نداشته بیاد با منت اومده زن و بچشم اورده که زنش ناراحت نشه. بعد شما انتظار داری برسو ...

والا دل ساده من هروقت همسرجاریم نی یوقتی پیش میاد من خودم پیشدم میشم ب جاریم میگم بیا برسونیمت