2777
2789
عنوان

😐😐۶۲ کیلو شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3558 بازدید | 178 پست
ن خداییی میتونم بگممم اگه اون نبود الان واقعن هیکلم افتصاح بود من سینم از ۵۵اومد ۷۵ البته چاقم شدماا

من هیچ ۵۵ هم نیستم ولی با تاپیک تو شروع کردم از پنجشنبه دارم دمنوش رو استفاده میکنم😁

با دمنوش چاق شدی؟یا حین استفاده از دمنوش غذاتو زیاد کردی و چاق شدی؟

من سر عهدی که با شما بستم هستم💌یا صاحب الزمان ادرکنی💌يا جابِرَ الْعَظْمِ الْكَسيرِ💌

من هیچ ۵۵ هم نیستم ولی با تاپیک تو شروع کردم از پنجشنبه دارم دمنوش رو استفاده میکنم😁 با دمنوش چاق ...

@اردکشم  

چی میشه اینو جواب بدی؟🥺

من سر عهدی که با شما بستم هستم💌یا صاحب الزمان ادرکنی💌يا جابِرَ الْعَظْمِ الْكَسيرِ💌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نبودم اف بودم جانم ن گلم اون تایم لاغر بودم بعد قطع شنبلیله شروع کردم پرخوریو چاق شدم

مرسی عزیزم،ببخش فکر کردم از سوالم خوشت نیومد🥺⁦♥️⁩

راستی اگر پیامنوری و امتحانی رو نخوندی و نگران معدلت هستی،اون امتحان رو نرو،خود به خود اون درس حذف میشه و ترم بعد دوباره برمیداری😂البته اینم بگم که این مورد در مورد ترم تابستون صدق نمیکنه و ترم تابستون اگر امتحانی رو نری معدلت میاد پایین

این قانونا تا دو سال پیش که من دانشجو پیام نور بودم انجام میشد،الانشو نمیدونم

مرسی عزیزم،ببخش فکر کردم از سوالم خوشت نیومد🥺⁦♥️⁩ راستی اگر پیامنوری و امتحانی رو نخوندی و نگران م ...

مرسی گلم

ن هنوزم همینجوریه

بنطرت ترم تابستونو بردارم؟ رشتم حقوقه

مرسی گلم ن هنوزم همینجوریه بنطرت ترم تابستونو بردارم؟ رشتم حقوقه

ترم تابستون تو معدل خیلی خوب تاثیر میزاره و حتما بردارش و البته اگر معدل مهمه برات وگرنه خیلیا بخاطر شهریه زورشون میاد بردارن

و حتما حتما حتما حفظ جز سی رو بردار خییییلی رو معدل من تاثیر داشت

ترم تابستون تو معدل خیلی خوب تاثیر میزاره و حتما بردارش و البته اگر معدل مهمه برات وگرنه خیلیا بخاطر ...

ببین من معدلللل خیلی برام مهمه جزع سی چحوریع؟

و اینکه ترم تابستون چجوری تاثیر داره رو معدل؟

ببین من معدلللل خیلی برام مهمه جزع سی چحوریع؟ و اینکه ترم تابستون چجوری تاثیر داره رو معدل؟

ترم تابستان میگن تاثیر مثبت داره یعنی معدلو تا حدودی میکشه بالا

جز سی هم اون زمان که من برداشتم دوران کرونا بود و غیرحضوری،خیییلی قشنگ همگی باهم دادیم و نمره عالی گرفتیم ،معدل من حداقل سی صدم اومد روش و من واقعا بهش نیاز داشتم

بازم اگر بخوای من لینک گروه های پیامنور رو بدم،هم قشنگ پی دی اف کتابا هست،هم جزوه ها،هم نمونه سوالات،هم میتونی راحت سوال کنی و نظر بقیه رو هم بدونی

ترم تابستان میگن تاثیر مثبت داره یعنی معدلو تا حدودی میکشه بالا جز سی هم اون زمان که من برداشتم دور ...

وای مرسی عاره حتمن بهم بده تو کدوم پیام رسانه ؟

جز سی رو باید خفظ کرد ؟

الانم فک کنم مجازی باشه اخه من زبان و فارسی عمومی ام انلاینه

مرسی عزیزم،ببخش فکر کردم از سوالم خوشت نیومد🥺⁦♥️⁩ راستی اگر پیامنوری و امتحانی رو نخوندی و نگران م ...

عزیزم میشه یه سوال بپرسم؟منم پیام نوریم و دوستم این ترم ۱کتابو افتاد ازم میپرسه آیا تو معدل تاثیر داره یا ن؟من واقعانمیدونم چون درسی رو نیفتادم

میشه تجربتونو بگید

ترم تابستان میگن تاثیر مثبت داره یعنی معدلو تا حدودی میکشه بالا جز سی هم اون زمان که من برداشتم دور ...

عزیزم میشه این لینک هارو بدی بهم

من بخوام ترم تابستون شرکت کنم تاثیری رو معدل این ترم خردادم داره یا ن؟

وای مرسی عاره حتمن بهم بده تو کدوم پیام رسانه ؟ جز سی رو باید خفظ کرد ؟ الانم فک کنم مجازی باشه اخ ...

تلگرام هستش

نه بابا در مورد جز سی قران سوال میدن

الان لینک میدم خودت برو تو گروها و جز سی رو سرچ کن،نمونه سوالا برات میاره(اینجا نمیشه عکس داد⁦🤦🏻‍♀️⁩)

امتحانات ما مجازی بود،اگر مجازی هست خیییلی عالی میشه چون میتونی تو گوگل سرچ کنی😁

ولی فکر کنم کلاس نداره جز سی

وای مرسی عاره حتمن بهم بده تو کدوم پیام رسانه ؟ جز سی رو باید خفظ کرد ؟ الانم فک کنم مجازی باشه اخ ...

https://t.me/PayamnoriaForum

https://t.me/payamnoorkhaf