2777
2789
عنوان

😐😐۶۲ کیلو شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3558 بازدید | 178 پست
عزیزم میشه یه سوال بپرسم؟منم پیام نوریم و دوستم این ترم ۱کتابو افتاد ازم میپرسه آیا تو معدل تاثیر دا ...

سلام عزیزم،من خودم تو یه درس افتادم و دوباره اون درس رو برداشتم ترم های بعد،وقتی فارغ التحصیل میشی و میری کارهای فارغ التحصیلی رو انجام بدی،اون نمره ای که افتادی حذف میشه و اون نمره جدیدی که گرفتی برات ثبت میشه

البته من دو سال پیش فارغ التحصیل شدم و اون زمان اینطوری بود،بازم لینک گروه و کانال رو فرستادم و میتونین بازم پرس و جو کنین⁦♥️⁩😘

من سر عهدی که با شما بستم هستم💌یا صاحب الزمان ادرکنی💌يا جابِرَ الْعَظْمِ الْكَسيرِ💌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه این لینک هارو بدی بهم من بخوام ترم تابستون شرکت کنم تاثیری رو معدل این ترم خردادم داره ی ...

فرستادم عزیزم

رو معدل کل تاثیر داره

من سر عهدی که با شما بستم هستم💌یا صاحب الزمان ادرکنی💌يا جابِرَ الْعَظْمِ الْكَسيرِ💌

مرسی گلم

خواهش میکنم عزیزم

از تو هم ممنون که راز بزرگ شدنشو گفتی😁انشاءالله که منم تاثیر ببینم⁦♥️⁩

سلام عزیزم،من خودم تو یه درس افتادم و دوباره اون درس رو برداشتم ترم های بعد،وقتی فارغ التحصیل میشی و ...

دستت طلا عزیزم الهی خیر ببینی

اینو میدونستم که بعدها تو معدل کل اثر نمیزاره موقع فارغ التحصیلی ولی این نگران تاثیر دروس افتاده سر معدل ترمیه

چون ترم بعد میخواست ۲۰واحد برداره

میدونید این درسایی که اگه پاس نشیم

رو معدل ترممون اثر دارن یان؟

ببخشید وقتت رو گرفتم

انقد میگفت لاغری از ریخت افتادی زشتی  هییی خوردم مکمل شیرخشک همچیییی یهو دیدم ۶۲امممم

وزنت خوبه قدت چنده ؟؟

برو باشگاه هیکلتو بساز

وزنت زیاد نیست 

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

منی لاغر کردم و الان ۶۲ کیلو ام😐

تراشیده نیستم ولی زنه حاملم نیستم😐

برو ورزش

رو فرم میشی

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
کمرم ۶۴ سینم ۹۸ باشنم ۱۲۰ دورشونه اندازش زیر شکم دارم یکم

کمر 64 ک خیلی م باریکه 

با این سایزا اندامت فوقالعاده باید باشه 

🤔

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

دستت طلا عزیزم الهی خیر ببینی اینو میدونستم که بعدها تو معدل کل اثر نمیزاره موقع فارغ التحصیلی ولی ...

آره درسی که بیوفتی خیلی تو معدل ترمی تاثیر میزاره ولی اگر درسی که افتاده پیش نیاز درس دیگه باشه،با خیال راحت میتونه برش داره هر دوشو 

برای مثال اگر فارسی ۱,فارسی۲ داشته باشیم...اگر فارسی یک رو بیوفته میتونه ترم بعد هم فارسی یک رو برداره و هم فارسی دو،،،یا حتی فارسی دو رو برداره و فارسی یک(با اینکه قبلا افتاده)دوباره ترمای بعد یا اخر برداره

نمیدونم درست سوالتو فهمیدم یا نه😂

بازم هر سوال داری  راحت بپرس عزیزم،وقتم آزاده😘

کمر 64 ک خیلی م باریکه  با این سایزا اندامت فوقالعاده باید باشه  🤔

اخه شکم دارم بم گفتن حلقه بزن شکمت اب میشه من یسال تمام رکزی یساعت حلقه زدم ولی کمرم باریک شدا ولی سکم همونه