2777
2789
عنوان

پنهان کاری

393 بازدید | 23 پست

من هر ماه  اخر ماه که یکم پول میمونه یه تیکه طلا میگیرم حتی شده یه سکه پارسیان .

امروز با دوستم رفتم  یه مانتو بگیرم برای عروسی  یکی از اقواممون از همسرم‌پول گرفته بودم و واقعا قصدم‌همین بود که مانتو بگیرم ولی از مدلاش خوشم‌نیومد .یکمم خودم داشتم‌گذاشتم روش یه گوشواره گرفتم خیلی کوچولوعه کلا ۱.۸ گرمه حتی ۲گرم نیس 

اومدم خونه بردم‌گذاشتمش کنار طلاهای دیگم که ریزه ریزه گرفته بودم .رفتم دوش گرفتم  یکم اشپزخونه جمع کردم دیدم از اتاق صدا میاد رفتم دیدم همسرمه اون جعبه که اینارو گذاشته بودم داره نگاه میکنه منم ب روم نیاوردم چون بهش نکفته بودم این طلا ریزه هارو خبر نداشت 

اومد با اخم سر غذا 

غذاشو خورد گفت مانتوت نشونم ندادی چی گرفتی گفتم‌نگرفتم از مدلاش خوشم نیومد  یه سری تکون داد گفتم‌تو که رفتی دیدی عزیزم چرا به روت نمیاری فاکتورشم‌ک دیدی دادم اون گوشواره گرفتم  دعوامون شد سر اینکه پنهون  کردم ازش گفت همیشه ازم پول میگیری پس جمع میکنی برا این ات و اشغالا 

من پول دادم‌که خرج‌کنی به خودت برسی ن اینکه یه ....طلا بگیری .همینقدر بدبختی این دو قرونو جمع کنی اونم ازم قایم کنی بدبخت مگه کم‌طلا داری نگرفتم‌برات 

هر چی دهنش درومد بهم‌گفت ک بدبختی و دیدت انقد محدوده فکر نمیکردم اینجوری باشی 

منم  هر چی توضیح دادم ک بخدا مانتو هارو خوشم‌نیکمد و از این حرفا گوش نداد اخرشم با بغض اومدم تو اتاق درو قفل کردم خوابیدم 

اونم اصلا ب رو خودش نیاورد یه عذر خواهی کنه بابت حرفای زشتش 

من الان مقصرم واقعا 

واقعا هدفت چیه ؟ اونا رو برای چی جمع میکنی ؟ اگرم مثلا داری پس انداز میکنی خب چرا ب همسرت نگفتی ؟  

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مقصر نیستی و حسابگر عمل کردی

و خیلی هم خوبه

ولی بنشرم برای مرد جماعت پس انداز نکن

اونم درااین حد که لباس نخری بری طلا بخری

اینطوری هم از نظرش کسی هستی که به خودت نمیرسی خسیسی و ...

اخرشم که بدتراز همس  باید بدی به خودش!

واقعا هدفت چیه ؟ اونا رو برای چی جمع میکنی ؟ اگرم مثلا داری پس انداز میکنی خب چرا ب همسرت نگفتی ؟&nb ...

میخواستم برا خودم پس اندازه کنم 

نخواستم خبر داشته باشه 

مایی که حقوق خودمونه   اگر بریم طلا بخریم میاریم نشون میدیم با کلی ذوق و شوق   بالخره همسر آدمه   غریبه که نیس چ برسه ب اینکه پول خودش باشه 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

نمیدونم چرا حق ب شوهرت میدم ی جور پنهان کاریه حالا ب جز پول مانتوت

بالاخره زن باید یه پس انداز کوچیکی برا خودش داشته باشه 

پول که بی ارزش میشه 

فکر کردم حداقل طلا بگیرم

میخواستم برا خودم پس اندازه کنم  نخواستم خبر داشته باشه

این راهش نیس عزیزم     مناسفانه امکان داره از این ب بعد اونم برا خودش مخفیانه پول کنار بذاره و بی اعتماد بشه 

عزیزم مقصر نیستی و حسابگر عمل کردی و خیلی هم خوبه ولی بنشرم برای مرد جماعت پس انداز نکن اونم دراا ...

برای خودم‌پس انداز کرده بودم  نمیخواستم بدونه 

امشب حواسم نبود اشتباهی گذاشتم رو پاتختیم تا سریع برگردم یادم رفت متاسفانه 

اینجوری نیستم‌که به خودم‌نرسم‌  مرتبم همیشه 

مایی که حقوق خودمونه   اگر بریم طلا بخریم میاریم نشون میدیم با کلی ذوق و شوق   بالخره همسر ...

منم دارم زحمت میکشم تو خونش پولی که بهم داده حق خودمه پول اون نیس که اختیارش با ایشون باشه 

میخواستم برا خودم پس اندازه کنم  نخواستم خبر داشته باشه

ببین عزیزم   اولا نباید از خورد و خوراک و لباس بزنی بری طلا قایکمی بخری بالخره همسرت پول میده که همسرش بین دوست و آشنا سربلند و فاخر باشه   دوما باید مثلا ۷۰ درصد پس اندازت رو بهش میگفتی حالا یک ۳۰ درصد یا حتی کمتر رو ب قول خودت یواشکی کنار میذاشتی   کارت پسندیده نیس عزیزم پس انداز هم آدابی داره    زندگی زناشویی آدابی داره