2777
2789
عنوان

کیا مستاجرن

| مشاهده متن کامل بحث + 2001 بازدید | 144 پست
چی میگی عزیزم اینکه ی قشر بسی پولدار و ی قشر برا نون شب بمونن تصمیم اشتباه ماعه؟ یا بی عدالتی خدا؟ ع ...

یه قشر چرا بایدپولدار باشه یه قشر چرا باید فقیر ؟؟؟ 

دلیلش رو بگین!

یه صلوات همینجوری بدین،اون دنیا نیاز میشه :)                                                                                                               اینجا اگه با نظرشون مخالفت کنی از نظر اونا افغانی هستی پس ببین و رد شو   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این تقریبا پااین شهره بالا ۵۰۰با ماهی۱۲

بیاین تهران بهتره

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

یا خداااا ۷ تومن اجاره🤦🏻‍♀️😖😳 ویلاییه؟

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

لابد خیلی ام خسیس و گدا صفته؟؟ معمولا این پولدارا رحم ب مستاجر ندارن

اره خیلی اجاره رو دوبرابر کرد

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
خدا رحم نداره اتفاقا ازخدا بی عدالتر وجود نداره انتظار داری بندهاش عادل باشن

خدا تو قرآن گفته حال هیچ قومی روتغییر نمیدم مگر آنکه آن قوم خودشون تغییر کنن

وقتی آنقدر بدبختیم که درمقابل این همه ظلم ساکتیم انتظار خوشبختی نباید داشت.

یا خدا چه خبره.واقعا بی انصافیه.نخوردشون بشه.مسکن ملی ثبت نام کنید .که بتونید خونه داربشید

یا باید بچه سوم چهارم بیارن ملت تا زمین بهشون بدن

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
من بودم تو اون تاپیک افسردگی گرفتم بعدش 🤭

حالا همشون که راست نمیگن بعضیا فانتزی ذهنیشونو میگن

همیشع تو تاپیک درامد و تاپیکای اینجوری فقط بخون و رد شو

اصلا روحیه اتو خراب نکن❤️

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚بگو این وطن،اگر خسته تن،از آن من است،بخوان بی امان که این نیمه جان،ایران من است✌🏻❤️🩹 از میان آزادی و نان،آزادی را انتخاب میکنم تااگر گرسنه ماندم،بتوانم فریاد بزنم گرسنه ام 👌🏻گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک.. چه میدونم خدا مثلا من اگه جات بودم همه رو نجات میدادم🥺..پیج واژینیسموس دات آی آر رو فالو کنید💜

دلیلش همون بود ک گفتم بیشتر هم بازش نمیکنم نمیخوام کاربری سوممم تعلیق بشه

دلیلش فقط بی عدالتی خداست؟؟؟!! 

جالبه 

پس ادامه ندید که تعلیق نشید واقعا

یه صلوات همینجوری بدین،اون دنیا نیاز میشه :)                                                                                                               اینجا اگه با نظرشون مخالفت کنی از نظر اونا افغانی هستی پس ببین و رد شو