2777
2789
عنوان

کیا مستاجرن

| مشاهده متن کامل بحث + 2001 بازدید | 144 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا تو قرآن گفته حال هیچ قومی روتغییر نمیدم مگر آنکه آن قوم خودشون تغییر کنن وقتی آنقدر بدبختیم که ...

اگه قراره بمیریم وبچه هامون بی سرپرست بمونن چه فایده 

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
نه ربطی به بچه نداره.مسکن ملی برای افردای هست که زمین و خونه ندارن

با بچه اوردن قراره زمین مجانی بدن و وام برای ساختن

حالا همشون که راست نمیگن بعضیا فانتزی ذهنیشونو میگن همیشع تو تاپیک درامد و تاپیکای اینجوری فقط بخون ...

دقیقا ی تاپیک بود ک برعکسش بود یعنی کیا وضعشون خوب نیست و اینا...یعنی همه مینالیدن بعد ی کاربری برگشت گفت پس اونایی ک میان تو تاپیکای درآمدتون چقدره میگن ۳۰ ب بالا کیان پس؟🤣

با بچه اوردن قراره زمین مجانی بدن و وام برای ساختن

خرج اون ۴ تا بچه رو کی میخواد بده!!

بخدا اینا عقل ندارن به خاطر افزایش جمعیت هرچیزی رو میگن

زمیناشونم لابد یه جای بدرد نخوره که سالها طول میکشه اباد بشه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

واقعا نگرررانم برای نسل های بعد که برای زمین مجانی متولد شدن🥲

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚اینکه یه سریا رو سوزوندم بهم حس خوبی میده😎👌🏻من هستم و خواهم ماند...😁😘بگو این وطن،اگر خسته تن،از آن من است،بخوان بی امان که این نیمه جان،ایران من است✌🏻❤️🩹 از میان آزادی و نان،آزادی را انتخاب میکنم تااگر گرسنه ماندم،بتوانم فریاد بزنم گرسنه ام 👌🏻گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک.. چه میدونم خدا مثلا من اگه جات بودم همه رو نجات میدادم🥺..پیج واژینیسموس دات آی آر رو فالو کنید💜

خرج اون ۴ تا بچه رو کی میخواد بده!! بخدا اینا عقل ندارن به خاطر افزایش جمعیت هرچیزی رو میگن زمیناش ...

ملت لای منگنه قرارگرفتن