2777
2789
عنوان

کیا مستاجرن

2001 بازدید | 144 پست

ما کرمانیم خیلی ناراحتم اجاره ها خیلی بالا رفته

۲۰۰با ماهی ۷ همه هم میگن فقط به زوج بدون بچه خونه میدیم شما چیکار میکنید چقدر اجاره میدید 

بخدا ما دیگه توی خوراک مونم موندیم 

کاش خدا رحم کنه بنده هاش که رحم ندارن

نی نی سایتیا همشون دو سه تا خونه و‌ویلا دارن

چن سال بعد عروسیشون یهو از صفر به ۱۰۰ رسیدن

تاپیک پر بازدید رو‌ندیدی مگه

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚بگو این وطن،اگر خسته تن،از آن من است،بخوان بی امان که این نیمه جان،ایران من است✌🏻❤️🩹 از میان آزادی و نان،آزادی را انتخاب میکنم تااگر گرسنه ماندم،بتوانم فریاد بزنم گرسنه ام 👌🏻گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک.. چه میدونم خدا مثلا من اگه جات بودم همه رو نجات میدادم🥺..پیج واژینیسموس دات آی آر رو فالو کنید💜

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم اون بنده هم نیاز داره به پول دیگه😅

سرمایه گذاری اینا کرده،پول اجاره رو میگیره میده به سرمایه گذاری..

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

یه خونه تو تهران اگهیش تو دیوار بود دوملیارد ودویست رهن ,ماهی صدوپنج میلیون اجاره

یا ابلفضلللل .....اونی که میخواد اینجور جارو اجاره کنه لابد داره 

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

عزیزم اون بنده هم نیاز داره به پول دیگه😅 سرمایه گذاری اینا کرده،پول اجاره رو میگیره میده به سرمایه ...

👌

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.   بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐  تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

عزیزم بعضی خونه ها واقعا ارزش شون این قدر نیس 

اره بعضیا شورشو در آوردن..

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

نی نی سایتیا همشون دو سه تا خونه و‌ویلا دارن چن سال بعد عروسیشون یهو از صفر به ۱۰۰ رسیدن تاپیک ...

بعضیا دارن خوبم دارن مثل صاحبخونه انگل ما بقدری ثروتمنده که خدا داند فقط

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
خدا رحم نداره اتفاقا ازخدا بی عدالتر وجود نداره انتظار داری بندهاش عادل باشن

من همیشه ترسس از دست دادن عزیز داشتم ازبس دل نازکم ... شب قدر دعاکردم عمرطولانی بهشون بده ولی پدرم سال بعدش قدر کنارم نبود!!!! جوونم بود یهو رفت.  شمانماز میخونی یانه؟من نمیتونم بخونم دیگه