2777
2789
عنوان

ویژگی یک معلم خوب

801 بازدید | 23 پست

یا از نظر شما کلاسی که بد بود چرا بد بود؟

روش تدریس ی معلم چجوری بود که براتون جذاب بود؟ 

چه ویژگی هایی داشت؟ 

روش تدریس اخلاقی همهچی

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!

لباساي رنگي و شاد ، مردم انقد سياه و قهوه اي سرمه اي ميديدم

روش تدريسش تك بعدي نباشه

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دبیرم 

امسال خیلی از کلاس و مدرسه نامید شدم 

از ۳۵۰ دانش آموز که داشتم شاید ۱۰ نفر فقط درس میخوندن و واقعا براشون مهم بود باقی فقط اگر درس نمی‌دادی درس نمیپرسیدی آزمون نمیکرفتی و نمره بهشون میدادی دوست داشتن و میگفتن معلم خوبی هستی

لباساي رنگي و شاد ، مردم انقد سياه و قهوه اي سرمه اي ميديم روش تدريسش تك بعدي نباشه

منظورتون از تک بعدی چیه؟ 

اینکه همه ی روش های یادگیری رو درنظر بگیره؟ 

توضیح می‌دید🤍🍀

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!

عقده هاشو رو‌ بچه مردم خالی نمی‌کرد مثلاً نمره کم نمیداد همیشه یه آرامش خاصی همراهش بود هر وقت درس میداد تدریسش با کیفیت بود یعنی شمرده شمرده توضیح میداد همه چی رو باز باز برامون توضیح میداد 

به غیر از بحث درسی خعلی حرفای مفیدی میزد 

من عاشقش بودم 

معلم نه خیلی بد اخلاق نه خیلی لوده  مقرراتی باشه ، تحقیر و تخریب نکنه بچه هارو  تشویق کن ...

بله موافقم کاملا..

من دبیرم  امسال خیلی از کلاس و مدرسه نامید شدم  از ۳۵۰ دانش آموز که داشتم شاید ۱۰ نفر فق ...

آره منم برای این جو بد مدرسه رو دوست ندارم 🤦🏻‍♀️

آموزشگاه کار میکنم 

اگه لباس رنگی می‌پوشید خوش رو بود شوخی میکرد با بچه ها عاشقش بودیم

به یادگیری اهمیت میداد نه فقط نمره 

از معلمایی که تحقیر می‌کردن یا جلوی بچه ها نمره میخوندن یا تنبیه می‌کردن یا بداخلاق بودن ... تنفر داشتیم

ما توی دوران مدرسه، با معلمایی که خیلی صبور و مهربون بودن و علم زیادی داشتن و میتونستن جواب سوالامونو بدن حال میکردیم.

مثلا معلم ریاضیمون خانم کلانتری بود، به شدت مهربون و صبور. یه وقتایی میدید از ریاضی خسته شدیم، میومد برامون داستانای شاهنامه رو تعریف میکرد. یا گاهی حتی خاطراتشو از زلزله. چون یه بار شهرشون زلزله اومد و زندگیشون خاک شد.

گاهی حتی یادمه زنگ تفریحا میومد با ما توی حیاط مدرسه می‌نشست و حرف میزد. خیلی باهامون صمیمی شده بود.

منظورتون از تک بعدی چیه؟  اینکه همه ی روش های یادگیری رو درنظر بگیره؟  توضیح می‌دید🤍🍀

اينكه همش نگه و دانش اموز بنويسه

اينكه همش كتاب و رو خوني نكنه

كلا تركيبي باشه و حتي از اشكال براي يادگيري استفاده كن

گاهي كلاس درسو تو حياط مدرسه برگزار كنه

گاهي اون زنگ متناسب با موضوع درس كاراي عملي انجام بده

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

اول اینکه بار علمی زیاد داشته باشه

دوم اینکه شرایط دانش آموزو درک منه و انسان وار رفتار کنه

سوم اینکه سختگیر خوب باشه(یعنی سختگیری باعث نشه دانش آموز رونده بشه)

اگه دانش آموز با شیوه ی تدریسش یه مطلبیو یاد نگرفته با انتقاد پذیری کامل شیوه ی تدریسشو عوض کنه

دلسوز باشه

کلاسش خسته کننده،یکنواخت و خشک نباشه و انعطاف داشته باشه

با دانش آموزش بتونه یه رابطه ی خوب داشته باشه.یعنی در کنار اینکه چهارچوب ها حفظ بشه راحت باشه با دانش آموز

یه دید عجیب غریب و از بالا به دانش آموز نداشته باشه 

و خیلی چیزای دیگه...

اینا برای من معیار یه معلمه خوبه

این یک تیکر بارداری نیست❌            تو همه در این هیاهو که امید زندگی نیست؛به غیرآرزوها.و به راه آرزوها همه عمر جستجو ها🌱✨

مهربون... خشک نباشه همش درس بده البته این برا معلمای دبیرستان و دریای سنگین نیست چون وقت نمیکنن🤣 ...بچه رو ناامید نکنه و نگه تو هیچی نمیشی داشتم اینطور معلمی ...درس زندگی بده ما یه معلم دینی داشتیم فقط درس زندگی میداد دنبال مطالب حفظی نبود و این عالیه بود ... به اندازش باحال و شوخ باشه البته زیاده روی نکنه تو این حالت که ابهتش حفظ بشه از اون طرفم جوری نباشه نشه سر کلاسش نفس بکشی ... عدالت داشته باشه فقط یه معلم داشتم که پارتی همکلاسیمون که دختر همکارشون بود رونداشت و نمره واقعیش رو بهش میداد ....واقعا برا یادگیری دانش آموز تلاش کنم ... درک دانش آموز خیلی مهمه ... ما می‌رفتیم ب معلما می‌گفتیم فردا سه تا امتحان داریم اما هیچکدوم حاضر نمی‌شدم امتحانشون لغو کنند.... فن بیان خوبی داشته باشه بتونه مطالب رو جوری بگه بچه متوجه بشه معلم داشتیم بار علمی بالا نمیتونست ب ما بفهمونه ... اعتماد بنفس بچه رو ببره بالا ... بجای سرزش بچه رو تشویق کنه ...