من ۳ سال پیش پیام های دیدم که به یکی گفته بود دوس دارم ببینمت ازت خوشم میاد وخیلی حرف ها وقتی تو گوشیش گشتم دیدم تو دیوار آشنا شدن ولی میگفت واسه دوستم هستش من اون موقع چون احمق بودم گفتم حتما راست میگه بعد دوروز پیش تو گوشی دیدم با یکی تو تلگرام داره چت میکنه میگه دوست دارم زنم بود شوهر داره از تموم چت ها عکس دارم شماره دارم فیلم دارم
شوهر من قسم خدا و قران و پیغمبرو خورد که با کسی نیستم حتی مرگ بچه هام و خاک مادرش منم باور کردم فردا ...
برامنم دختر سن بالا اومد درخونه همش بهم میگف ج .ن..ده که صاحب خونم اومد گف چی میگی این بنده خدا ۶ ساله اینجاس ما رنگش ندیدم بس که کم میاد بیرون شوهربی غیرتم هم بااین زنه منو تنها گذاشت گازش گرف باماشین رف زنه هم کلی فهش های ناموسی بهم داد چون زنگ زدم آبروش بردم
من خودم مثل توبودم هکش کردم توتلگرام پیام هاشون وخوندم شماره اش هم برداشتم زنه آشغال پروفایلش باشوهرم یکی بود حتی عکسای سفرمون دوتایی...😢تامدرک نداری پیشش چیزی نگو...من بامدرک حرف زدم وزدمش زمین....اعتراف کرد وبه غلط کردن افتاد...یه کمم بايد خودت وکنترل کنی....
مطمئن باش که مهرت نرودازدل من مگرآن روز که درخاک شود منزل من
من ۳ سال پیش پیام های دیدم که به یکی گفته بود دوس دارم ببینمت ازت خوشم میاد وخیلی حرف ها وقتی تو گوش ...
خوبه که باز زرنگ بودی مدرک جمع کردی
تازه فهمیدم افسرده نیستم😄فقط درگیر عادتهای غلط شدم 🥺قانون ۲۱رو اجرا میکنم😁۲۱روز ترک عادت غلط 💪بعد بشه ملکه ذهنم😅راستی رمز آرامش فقط همین یه جمله اس کاری رو که قراره بکنی بکن و خودتو خلاص کن🫰
من خودم مثل توبودم هکش کردم توتلگرام پیام هاشون وخوندم شماره اش هم برداشتم زنه آشغال پروفایلش باشوهر ...
نگو که بخشیدییش و برگشتی؟
تازه فهمیدم افسرده نیستم😄فقط درگیر عادتهای غلط شدم 🥺قانون ۲۱رو اجرا میکنم😁۲۱روز ترک عادت غلط 💪بعد بشه ملکه ذهنم😅راستی رمز آرامش فقط همین یه جمله اس کاری رو که قراره بکنی بکن و خودتو خلاص کن🫰
میدونی چه جوری میتونم بفهمم خط دختر به نام کیه اسم و فامیلی دختررو
اونو نمیشه فهمید
نه فعلا هستم حق وحقوق ام روبگیرم....به من گفته پشیمونه ولی امشب دوباره اون عوضی روچک کرده.....ای خداگفتم پشیمونه همه چی تموم شده...تازه حالم بهترشده بود😭
مطمئن باش که مهرت نرودازدل من مگرآن روز که درخاک شود منزل من