وقیح گمشو. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲 عاشق داداشامم 🧡🤎 زنجانیم 🩵
وقیح گمشو. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲 عاشق داداشامم 🧡🤎 زنجانیم 🩵
من باور نکردم چون از رفتارای قبلیش حدس زدم وحتی پیاماش هم به دختره مشخص بود داره خیانت میکنه ببین اینا نشونه خیانته رمز گوشیش عوض میکنه .گوشی رو همراه خودش همه جا میبره دیرتر وکم تر خونه میاد بیشتر به خودش میرسه اگه بری کنارش گوشیشو زود قفل میکنه یا میزنه میره بیشتر اوقات انلاینه یا گاهی اشغال هست درمورذ اون شخص گاهی حرف میزنه یا اشاره میکنه من وقتی فهمیدم از گریه زیاد صورتم چشام کلی پف کرد فشار روانی زیاد بهم وارد شد حالا شما ببین شوهرت چطوریه شایدم راست بگه
من باور نکردم چون از رفتارای قبلیش حدس زدم وحتی پیاماش هم به دختره مشخص بود داره خیانت میکنه ببین ای ...
برای شما
با دختر بود یا مطلقه