2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1390 بازدید | 104 پست
اول و آخرش تو دام شوهر و خیانتاش میفتب

اره تازه اینقدر خراب شده همه جا که یکی تو همین نی نی سایت گف شوهرم بامادر مطلقه ام رابطه داشتن چندسال اسمش ققنوسسیاه بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره تازه اینقدر خراب شده همه جا که یکی تو همین نی نی سایت گف شوهرم بامادر مطلقه ام رابطه داشتن چندسا ...

واقعت نمی‌فهمم چرا برا بعضیا اینقدر رابطه و خیانت راحته نمی‌فهمم اصلا برا چی ازدواج می‌کنی وقتی نمی تونی جلو خودتو بگیری

واقعت نمی‌فهمم چرا برا بعضیا اینقدر رابطه و خیانت راحته نمی‌فهمم اصلا برا چی ازدواج می‌کنی وقتی نمی ...

چون اسم انسان آدم برازنده یه سری مریض نیست مثل کرم تو هم میلولن منو داغون کردن همینا امیدوارم یه روز عدالتی باشه

عزیزم حرص نخور اگه خدایی نکرده کاری ام کرده باشه معلوم میشه الان بدبین نشو سعی کن ی جوری اصل قضیه رو ...

چه جوری بفهمم-نمیتونم اصلا صبر کنم-دلم میخواد الان دارش بزنم

خسته ترینم
چون اسم انسان آدم برازنده یه سری مریض نیست مثل کرم تو هم میلولن منو داغون کردن همینا امیدوارم یه روز ...

حالم بهم میخوره از همچین مردای اشغالی از اشغال هم بدترن خب دردت چیه زن داری دیگه 

ببین یه کاری کن  هم همراه من هم ایرانسل من میتونی براحتی از اونجا پرینت بگیری،به خودش بگو بگیره اگه ریگی به کفشش نباشه میگیره ، اگه نگرفت هم شک نکن خبرییه

تازه فهمیدم افسرده نیستم😄فقط درگیر عادتهای غلط شدم 🥺قانون ۲۱رو اجرا میکنم😁۲۱روز ترک عادت غلط 💪بعد بشه ملکه ذهنم😅راستی رمز آرامش فقط همین یه جمله اس کاری رو که قراره بکنی بکن و خودتو خلاص کن🫰
توهم باور کردی  اشتباه منو نکن باور نکن من فکر کردم راست میگه ولی دوروز خونه پدرم هستم با بچه ...

به شما چی گفته بود ؟چی شد که شک کردی؟

تازه فهمیدم افسرده نیستم😄فقط درگیر عادتهای غلط شدم 🥺قانون ۲۱رو اجرا میکنم😁۲۱روز ترک عادت غلط 💪بعد بشه ملکه ذهنم😅راستی رمز آرامش فقط همین یه جمله اس کاری رو که قراره بکنی بکن و خودتو خلاص کن🫰

خیلی ساده نگیر این موضوع به این حساسی را خوب تصمیم گیری کن عجله نکن و سعی نکن با فشار به همسرت راه در رو را براش فراهم کنی خوب دنبال کن ببین این موضوع  واقعیت داره یا نه بعد اون دنبال راه باش مشکل را حل کنی

تازه شوهرمن سری اول دست زد قرآن گف دست برمیدارم ولی ادامه داد 

شوهر من قسم خدا و قران و پیغمبرو خورد که با کسی نیستم حتی مرگ بچه هام و خاک مادرش منم باور کردم فردا شب زن خرابه اومد در خونه خدا لعنتش کنه

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

اگه واقعا دوست دختر رفیقشه چرا نصف شب برا شوهر تو زنگ بزنه

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.