2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1390 بازدید | 104 پست
از کی؟

از اون خراب خانوم

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵
من عین سگ شدم الان

دوست من با شوهرم بود ازچند نفر شنیدم نتونستم ثابت کنم ی شب خواب بود اسمس اومد پول میخواس بهش نشون دادم باز میگفت چیزی نیس.. الان شما چیو میخوای ثابت کنی چجوری یکم عاقل باش

•|چـرا ایـن نیـز دیـگر نـِمـیـگـذَرَد ..:)؟• ️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مدرک ندارم فقط شماره دختترو دارم-

من وقتی مجرد بودم دوستم گاهی با شماره دوستش به من زنگ میزد و یا پیام میداد برام عادی بود یه شب زنگ خورد به هوای اینکه دوستمه جواب دادم نگو خانم دوستش بوده اجازه توضیح نداد فقط فوش داد دوستمم میگفت چی گفتی زندگیشون بهم خورده و دوستتم از من ناراحت شده بود

دوست من با شوهرم بود ازچند نفر شنیدم نتونستم ثابت کنم ی شب خواب بود اسمس اومد پول میخواس بهش نشون دا ...

تس 

چجوری فهمیدی

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵
دوست من با شوهرم بود ازچند نفر شنیدم نتونستم ثابت کنم ی شب خواب بود اسمس اومد پول میخواس بهش نشون دا ...

خب از کجا بفهمم-گفت الان میام خونه جلو خودت به دختر زنگ میزنم-گفت چه فایده ای داره باهاش هماهنگ میکنی میگی جلو زنم میخوام بهت زنگ بزنم

خسته ترینم
برای شما  با دختر بود یا مطلقه

با یه دختر سن بالا دختره ۳۸ بود شوهرم ۳۰ یه بار دیگش یه زن سن بالا از صداش مشخص بود ۴۵ اینا داره سری آخر اعتراف کرد یه زن متاهل دوست شد الان دوسال چیزی ازش ندیدم شایدم باز دوست باشه ولی حرفه ای شده من نمیفهمم چون کارش حوربه خیلی خونه نیس

با یه دختر سن بالا دختره ۳۸ بود شوهرم ۳۰ یه بار دیگش یه زن سن بالا از صداش مشخص بود ۴۵ اینا داره سری ...

تازه شوهرمن سری اول دست زد قرآن گف دست برمیدارم ولی ادامه داد 

با یه دختر سن بالا دختره ۳۸ بود شوهرم ۳۰ یه بار دیگش یه زن سن بالا از صداش مشخص بود ۴۵ اینا داره سری ...

خدا لعنتشون کنه-دارم روانی میشم-انقد حرص خوردم قلبم درد گرفته-انقد داد زدم سر شوهرم و سر دختر

خسته ترینم
خب از کجا بفهمم-گفت الان میام خونه جلو خودت به دختر زنگ میزنم-گفت چه فایده ای داره باهاش هماهنگ میکن ...

انقدزود نباید ب روش میاوردی 

•|چـرا ایـن نیـز دیـگر نـِمـیـگـذَرَد ..:)؟• ️
نمیگه که-گفت من دوس دختر دوست شوهرتم-گفت شوهر تو اصلا به من نمیخوره

اسی 

ولش کن شوهر ننه قمرتو

همین ک دوست دختر دوستش شماره اینو داره.

شوهرتو بیچاره کن

خدا لعنتشون کنه-دارم روانی میشم-انقد حرص خوردم قلبم درد گرفته-انقد داد زدم سر شوهرم و سر دختر

ی خانمه بود دغ کرد مرد سر اینچیزا واقعی میگم.

بعدا مرده رفت با همون زن خائنه گرفت