2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1390 بازدید | 104 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پرینت بگیر

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵
من مدرک ندارم فقط شماره دختترو دارم-

زنگ بزن از اون ب پرس .

درک می‌کنم صحنه سختیه 💔😥

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵

چرازنگ زدی....هکش میکردی خب...یاپیام بهش میدن واکنشش روببینی....گم شن این مردای هول

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
خب شما چی کار کردی؟الان من باید چی کار کنم؟

من باور نکردم چون از رفتارای قبلیش حدس زدم وحتی پیاماش هم به دختره مشخص بود داره خیانت میکنه ببین اینا نشونه خیانته رمز گوشیش عوض میکنه .گوشی رو همراه خودش همه جا میبره دیرتر وکم تر خونه میاد بیشتر به خودش میرسه اگه بری کنارش گوشیشو زود قفل میکنه یا میزنه میره  بیشتر اوقات انلاینه یا گاهی اشغال هست درمورذ اون شخص گاهی حرف میزنه یا اشاره میکنه من وقتی فهمیدم از گریه زیاد صورتم چشام کلی پف کرد فشار روانی زیاد بهم وارد شد حالا شما ببین شوهرت چطوریه شایدم راست بگه 

من باور نکردم چون از رفتارای قبلیش حدس زدم وحتی پیاماش هم به دختره مشخص بود داره خیانت میکنه ببین ای ...

برای شما 

با دختر بود یا مطلقه