2777
2789
عنوان

پولِ حروم...

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 61 پست
بنظرم میشه یعنی تاکی ماباید صبرکنیم یاروبه ریش مابخنده بگه عرضشونداشت

افریننن حداقل خدا تو همین دنیا یه تلنگری بهشون بزنه که ادم دلش خوش باشه که خدا حواسش به همه چی هست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی اینم عمیییقا بهش اعتقاد دارم که پولی که سهم و حقا نباشه برکت نداره

برکت یعنی خیر اون نعمت رو ببینی کیفشو کنی حتی اگر اندازه یه دونه پفک باشه

نمیبینی و نمیمونه برات چون مال تو نبوده و نیست

خب باید شوهرت بهش بگه که اونم بیاد پابه پاش کار کنه

میگه اما اون نمیکنه .شوهرمم میگه منم نکنم پس کی خرج زن وبچمو بده اون باکش پره به هیچ جاش نیس من دوروز کار نکنم باید نون خشک بخوریم

دقیقا همینه  یه بار شوهر من بار برده بود شهرستان چون برادرشوهرم یه ماهی بود مغازه نمیرفت و هیچ ...

مام دقیقا همینجوریم 

بعد اونایی که حروم میخورن روز. به روز خوشبحت ترن 

میگه اما اون نمیکنه .شوهرمم میگه منم نکنم پس کی خرج زن وبچمو بده اون باکش پره به هیچ جاش نیس من دورو ...

ما هم عموم دو ساله مغازه مارو اجاره کرده ماهی یه میلیون بهمون اجاره میده بااینک هبای. بخدا کاهی ۵ تومن بده 

بابایه بدبخته منم هیچی بهش نمیگه اونم پوله مارو میبره 

انقددددم اوضاعه مالیش خوبه که نگو...

اسی کسی پول پدرم خورد ،به سال نکشید پسرش تصادف کرد هزینه های بیشتر از اون پول و حتی هنوز هم تو زندگی ...

خوش بحالتون والا ما هرچی حقمونو میخورن اصلا پسش نمیدن 

ندیدم کسی نونه حروم بخوره و زندگیه بذی داشته باشه 

اونموقع ماکه حلال میخوریم همیشه خشتمو گرو نهمونه کللی هم بهمون طعنه میزنن 

حداقل خدا یه حرکتی بزنه که ما بدونیم که هرچی ما از خدا میترسیم اونم حواسش به ما هست ولی ما هرچی میریم سمته خدا اون روشو از ما برگردونده 

نه پوله درستو حسابی نه زندگیه راحتی نه ارامشی نه سلامتی نه هیچی..

نمونش همسر من  تومغازه با برادرشوهرم شریکه .شوهر من اندازه سه چهار تا ادم کار میکنه همه بارا ر ...

شریک بودن خیلی سخته،و شما باید با همسرتون صحبت کنید ، اشتباه همسرتون پای خدا نزارید روایت هست که مومن باید گرگ باشه در تجارت ، یعنی هم حواسش به اموال خودش باشه و هم به شرایط و محیط کاریش

ینفرو میشناسم

حدود بیست سال پیش با قولی که بهش پایبند نبود یه زمینی رو معامله کرد

یعنی در ازای انجام یه کاری زمین بهش داده شد

بیست سال میگذره

تو تمام این مدت زمین سر جاش بود و همه فکر میکردن چقددد زمین داره و سرمایه داره

ولی

دوتا نکته وجود داشت

تو تمام این بیست سال زمین فقط حکم سرمایه داشت براش و تو رفاهشو راحتیش هیچ تاثیری نداشت

دومیشم اینکه سر یه اعتماد اشتباه زمین از دستش رفت دقیقا عین کاری که خودش کرد. حرف زد پاش واینساد . زمین گرفت‌ . یکی دیگه هم بهش ی حرفی زد پاش واینساد . سر همون حرف این زمینه ب باد رفت.

پول و مال حروم عواقب داره‌

خیلی خوش شانس باشی فقط خودشو از دست بدی و چیزاس دیگه دامنگیرت نشه

ولی اینم عمیییقا بهش اعتقاد دارم که پولی که سهم و حقا نباشه برکت نداره برکت یعنی خیر اون نعمت رو ب ...

والا با چشمه خودم دیدیم طرف مواد فروشه یه زندگی داره که نگو..

اسی کسی پول پدرم خورد ،به سال نکشید پسرش تصادف کرد هزینه های بیشتر از اون پول و حتی هنوز هم تو زندگی ...

نممیبینن.

من باز کسی رو میشناسم حق بچه ای ک سرپرستش بودنو قاطی مال خودشون کردن

الان نسل سومشونم بنده خداها روی خوش ندیده

تازه اینا ادمای بدی نبودن

فقط پشت گوش انداختن دادن حق اونارو