2777
2789
عنوان

پولِ حروم...

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 61 پست
خوش بحالتون والا ما هرچی حقمونو میخورن اصلا پسش نمیدن  ندیدم کسی نونه حروم بخوره و زندگیه بذی ...

عزیزم صبر خدا زیاده ، پدر من ورشکست شده بود و اون اقا دوبار از پدرم پول گرفت یعنی یه بار اصل پول و یه بار چک و اورد و دوباره با داد و بی داد پول گرفت و دوباره شکایت کرد برای ضرر نکردش ،من خودم به شخصه گریه مادرمو فراموش نمیکنم که به خدا میگفت باید به من نشون بدی ،حالا جالبه هر وقت مادر خانواده اونارو میبینه یا دارن با یک نفر دعوا میکنن یا آش و لاش تصادفن 

ما یکی بود کل زار و زندگیش از حروم بود خیلیم زندگی اوکی درحدی ک بچش خارج از کشوره اون کوچیکه هم ک دی ...

دققیقا چون ما تو زندگیشون نیستیم

بازم میدونم کسی هست چهار ساله نخوابیده حتی ی ربع خواب راحت

همه میگن چقد وضعش خوبه با ظلمی که کرد

نمیدونن داره داغون میشه

ارزو میکرد هیچی نداشت ی شب میتونست راخت بخوابه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نممیبینن. من باز کسی رو میشناسم حق بچه ای ک سرپرستش بودنو قاطی مال خودشون کردن الان نسل سومشون ...

حق یتیم خیلی بده منم دیدم یکی از آشناهامون حق یتیم خورده بود ، پسر بزرگش بی آبرو شد و هنوزم حرف مجلساس کارش

چققدددد زیاد بوده هشت سال پیش ۶۰۰ تومننن

اره واقعا خیلیییی زیاد بود بون موقع شهرستان بودیم خونه۱۵۰متری ۱۰۰میلیون بود 

بهترین ماشین ۱۲۰میلیون 

خدایا شکرت بابت همه داشته هام😍🙏😘
حق یتیم خیلی بده منم دیدم یکی از آشناهامون حق یتیم خورده بود ، پسر بزرگش بی آبرو شد و هنوزم حرف مجلس ...

ایین بنده خدام همینجوریه

بچه هاش ارزوی مرگ پسراشونو میکنن انقد ناخلفن

یه پسرش که معروفم بود و الانم بگم شاید خیلیاتون بشناسینس موقعیت اجتماعی عالی داشت تا چند سال پیش و همه حسرتشو میخوردن.

دقیقا همونی بود که بی توجهی کرد ( از روی نا اگاهی ) بد جنس نبود و اتفاقا ادم خوبی بود.

بی توجهی کرد به پرداخت حق یتیم الان حرفش نقل مجالسه و ب سرعت از هر جاییکه اعتبار داشت حذف شد.

الانم نقل مجالسه حرفش.

خدا واسه کسی نخواد

ما جای خدا نیستیم بگیم چی جواب چه کاریه

ولی میدونم روی خوش ندیدن اون خانواده

هرکاری تا چند نسل میتونه تبعات داشته باشه.

ولی خداهم باهموناست چون اینوباچشم خودم دیدم پس کوعدالتش 

اگه اینجوریه پس چرا راه امام حسین علیه سلام بعد ۱۴۰۰ سال هنوز مونده و هر سال کلی زائر داره اربعین ولی یزید حتی قبرش معلوم نیست جایگاهشو زباله دونی کردن . در حق معصومین بدترین ظلم ها شده پس خدا باهاشون نبوده؟

اره واقعا خیلیییی زیاد بود بون موقع شهرستان بودیم خونه۱۵۰متری ۱۰۰میلیون بود  بهترین ماشین ۱۲۰م ...

مییدونم

منم اون موقع یکی پولمو خورد

تو شرایط بدی ام خورد

گفتم بهش این پول خوردن نداره

و یه نفرینی رو گفتم که فقط بترسه و اصلا از ته دل نبود.

سه ماه نشد همونی ک گفتم شد.

وقتی شنیدم باورم نمیشد 

چون من از ته دل اون حرفو نزده بودم

فقط گفتم ک بترسه وپولموبده.

ولی همون شد.

با گریه زنک زد و صداش میلرزید میکفت بخدا پولتو میدم حلال کن.

ولی بازم نداد.

مییدونم منم اون موقع یکی پولمو خورد تو شرایط بدی ام خورد گفتم بهش این پول خوردن نداره و ی ...

مام خیلی سختی کشیدیم ولی خدارو شکر شوهرم زرنگ بود و خودمونو عرض دوسال کشیدیم بالا ولی اونا کم کم دارم نابود میشن 

خدایا شکرت بابت همه داشته هام😍🙏😘